SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kamyonete Çarptı, Sürücüsü Yaralandı

Otomobil Kamyonete Çarptı, Sürücüsü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen kamyonete ok gibi saplandı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmet Paşa caddesi üzerinde Yeşilyurt istikametine seyir halinde olan U.A. idaresindeki 06 JG 889 plakalı Opel marka otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak kırmızı ışıkta bekleyen M.A. yönetimindeki 06 BF 2182 plakalı Ford marka kamyonete ok gibi saplandı.

Kazada yaralanan U.A. ihbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kamyonet sürücüsünün her şeyin bir anda olduğunu belirttiği kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yorumu yapan arkadaşa bir polis eşi olarak sesleniyorum. Allah aşkına depremin ilk anından itibaren eşini çocuğunu bir kenara bırakıp canla başla görevinin başında duran ikinci depremde çocuğuna sarılıp kurtaracağı yerde telefonla haber almaya çalışan ailesiyle aylarca ayrı kalıp bir gün bile sorulup sorgulamayan polisi aylarca sonra döndüğünüzde motorunuzun üzerinde tabii 12/12 çalışan kahramanlarımızın bir insan olduğunu hatırlayıp görev aralarında nefes alabileceklerini düşünebilirsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    Allah askina bakin ben aksma kadar motorla bu sehri 4 dönüyorum .hergun en az 20 tane birakin arac surmeyi el arabasi kullanmasi bile dogru olmayan tipleri goruyorum ve bu gozler trafik polisi aracinda uyuyan polisleride goruyor kebabcida saatlerce oturanlarida goruyor parkta bahcede telefonunu kurcalayan motorlu ekipleride goruyor baskada bisey demiyorum
    %25
    %75
    Yanıtla
  • güvenmert (1 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    şehri 4 defa tur attığına göre hadi atıyorsan diyelim doğruysa işini bırakmış devlet memurlarına polise askere gözü dikmişsiniz varsa emniyetle askerle bir sıkıntın emniyet jandarma orda gider şikayetini yaparsın burda polis teşkilatını emniyetini ve devleti kötülmenin başka art niyetin yok muratcım
    %100
    %0
    Yanıtla