SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

6 Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı

6 Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil minibüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan minibüs orta refüje çıkarak çarptığı ağacı yerinden sökerken, kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, 10.45 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Şeker Fabrikası karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan 34 BHY 681 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak aynı yöne seyreden 44 AAZ 984 plakalı minibüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle orta refüje savrulan minibüs çarptığı ağacı yerinden sökerken, 4 aracın daha karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Trafiğin bir süre kontrollü sağlandığı bölgede kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • drsn (4 ay önce)
    malatyalılara genel olarak bir ehliyet eğitimi verilmeli adam düz yolda takla atıyor nasıl beceriyorsa tuhaf
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Taner (4 ay önce)
    Bunların ehliyetini alıp arabasına da el koyacaksın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Çiftçi (4 ay önce)
    Araba sürmekten tiksiniyorum artık.Selektör,korna,küfür,kavga,sıkıştırma,üstüne kırma.Malatya halkı kendinize gelin.Bunu yapan Malatyalılar da değil.Dışarıdan gelen insanlar.Böyle giderse şehir yeniden yapılsa bile içinde yaşayacak memur,doktor,öğretmen bulamayız.Gelip burada deprem,yüksek kiralar,öfkeli kaba insanlara kimse katlanmaz.Elazığ Malatya’yı geçti ve daha da ileriye gidecek gibi böyle devam ederse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Geçmiş olsun. Sürücünün gözü kararıp direksiyon başında bayılmış. Yanındaki oğlunun kolu kırılmış kaza esnasında. Ucuz atlatılmış.
    %86
    %14
    Yanıtla