SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Öğrenci Servisine Çarptı, 1 Ölü 10 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-04-10 20:57:31
Otomobil Öğrenci Servisine Çarptı, 1 Ölü 10 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir otomobilin öğrenci servisine arkadan çarptığı kazada 3 yaşındaki bir çocuk öldü, 10 kişi de yaralandı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Turgut Özal Tıp Merkezi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Turgut Özal Tıp Merkezi istikametine seyreden Duhan Güleryüz idaresindeki 44 S 0729 plakalı öğrenci servisine aynı istikamete seyir halinde olan Y.K. yönetimindeki 33 CYU 40 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu.

Kazada otomobil hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Y.K. ile araçta bulunan Tuğba Nur Kaya, Gülşen Yüksekdağ, Hacer Kaya, Neslihan Yüksekdağ, Yusuf Yüksekdağ ve servis aracında bulunan Emre Karakuş, Elif Karakuş, Gülsüm Karakuş, Ali Talha Karakuş ile Sevda Karakuş yaralandı.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 yaşındaki Yusuf Yüksekdağ kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hasan ŞAHİN (6 yıl önce)
    Bu yolda hergün işe aracımla gidip geliyorum. Benzer tehlikeler ve kazalar herzaman oluyor. Bana göre bu yolu BELEDİYE ve KARAYOLLRI yetkilileri suçlu durumda.Bu yolun hiç bir noktasında yolcu indirme -bindirme cepleri yapılmamış. Araçlar yolun ortasında yolcu indirip bindiriyor.Arkadan araçlar zaten konvoy şeklinde hareket ettiği için kaza kaçınılmaz oluyor. Bundan sonrada benzer kazalar bu bölgede sık sık olacaktır. Yazık vatandaşlarımıza, çaresi belli aralıklarla yolcu indirme bindirme cepleri yapılmalı ana yola giriş ve çıkış şeritleri acilen yapılmalıdır. Aksi takdirde benzer kazaların olmaması mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (6 yıl önce)
    Akıllı Kavşaklar onlar canım kardeşim akıllı kavşak.... Evet gerçekten kullanışlı vede akıllı insanlar kullansa ciddi bir şekilde trafik rahatlar ancak Eğitim Eğitim. Allah Aşkına trafikle ilgili bir Malatya Halkını Eğitmek lazım HİNDİSTAN Gibi bir trafik var yahu hiçmi insan biraz saygılı olmaz 50mt önü kırmızı ışık trafik durmuş syn44 plaka kardeşim haala burnunu sokup gitmeye çelışıyor olmaz olmaz Eğitim Eğitim..
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    Arabanın,motorun gücü ne kadarsa o kadar yükleniyoruz..Gaz pedalını kırarcasına..Meskun mahalde hız limiti 30 km..Ama adam 90-100 basıyor.Trafik kuralını kim takar.Eğitim şart.Adam arkadan bir saldırıyorki görmeyiver selektör üstüne selektör neymiş efendim adam uçarı kullanıtormuşta şöförmüşte,ha birde mimiklerini oynatıp heçmesi al işte ne vardı azıcık yavaş gitseydinde şu yavrucağın hayatta olsadı..Allah rahmet eylesin üzücü..Üniversite ve polis lojmanları arası EDS şart..Dört radarı bir günde yesin aklı başına gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilip bilmeden bilgisayar başına geçer atarsın tabi. Biraz insan olun kazanın nasıl olduğunu bilmeden havadan konuşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş konuşma . Sana akıl ver diyen Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Öz (6 yıl önce)
    Eski yimpaşın ordan turgut özal tıp merkezine kadar olan yolda hemen her hafta 2-3 kaza oluyor. Üniversite, tıp merkezi birde yetmezmiş gibi stat o yolun trafiğini akıl almaz hale getirdi. Üstelik orası aynı zamanda şehirlerarası yol. Oraya bir çare bulunmazsa ( özellikle villa kentin önündeki garip yer) Allah göstermesin daha çok ölümcül kaza olur. Birde o bölgedeki öğrenci yurtları ve yeni yapılan konutlar o yolda bunlar yetmezmiş gibi birde karşıya geçmeye çalışan yaya sorununuda ortaya çıkardı. Yetkililerin bir önlem alması için acaba daha ne kadar kaza olması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    keşke bu üzücü haberi okumasaydım içimi yaktı , Allah rızası için insanlarımız araçlarını kuralına göre kullansınlar böyle çok ama çok acı haberler almayalım bir daha .
    0
    0
    Yanıtla
  • erdogan (6 yıl önce)
    Sayın malatya haber yetkilileri ben o bölgede oturuyorum orası yokuş aşağı olduğu için araçlar çok süratli geçiyor bende bimere üst geçit yapılması için başvuruda bulundum üst geçidi götürüp maksan fabrikasının önüne yaptılar trambüs durağının yanına yapılması için nekadar yazı yazdıysam fayda etmedi sizden ricam bir sabah gidip çekim yapın kaç kişi kullanıyor devletin parasının boş yere harcanması israftır ilgilenirseniz sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Komurtevziye bir kavşak yaptılar trafik tıkandı her an kaza olabilir buraya ve sanayi girişine lütfen isik koyunuz eski köy garajı yani istasyon virajı iki kaysi figürü olan kavşaklara bir an önce köprülü kavşak düzenlemesi yapınız trafik durmadan yürüsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Oraya o kavşağı yapan kimse allahtan layığını bulsun her gün bi kaza oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilmeden yorm yapma kardeşim kavşakla alakalı yerde değildi kaza
    0
    0
    Yanıtla
  • emre ergen (6 yıl önce)
    bugün o mevkideki ikinci kaza, diğer kazada da 4 araç birbirine girmişti, son 2 ay içerisindeki ikinci ölümlü kaza, malatya çevreyolu alarm veriyor ama yetkililerin ışık koymaktan başka yaptığı birşey yok, cuma akşamı aynı yerde trambüse arkadan çarpan araçtaki iki kişide ağır yaralandı, allah sonumuzu hayretsin, 3 yaşındaki yavruya da rahmet etsin, idarecilerimize de bu sorunları aşacak feraset versin
    0
    0
    Yanıtla