SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı, 7 Yaralı

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı, 7 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Çelikhan karayolu üzerinde bir otomobilin yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanması sonucunda aynı aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılar, zorlu şartlar altında yerinden yola taşındı ve ambulanslarla hastanelere gönderildi.

Kaza, 2 Ekim Pazar günü saat 10.20 sularında Malatya-Çelikhan karayolu 23. Kilometrede meydana geldi. Ömer Sonkaya yönetimindeki 02 NA 531 plakalı otomobil yoldan çıkarak uçurumdan yuvarlandı. Yoldan yaklaşık 75 metre aşağıya yuvarlanan otomobilde 3 yaralı vatandaşların yardımı ile 4 yaralı ise olay yerine giden AFAD ekiplerince çıkartıldı.

Yaralılar boyunlukları takılarak sedyeye bağlanıp, AFAD ve vatandaşlar tarafından yukarıya çıkartıldı. Ekipler zaman zaman durarak dinlendiler. Olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de çevrede ve araçta güvenlik önlemi aldılar.

Kazada yaralanan sürücü Ömer Sonkaya, otomobilde bulunan Berlin, Baran, Pelin, Fatma, Mehmet ve Aysel Sonkaya olay yerine giden ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, bölgedeki uçurumlara yönelik Karayollarının yol kenarlarına korkuluk ve önleyici tedbir alması bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza3

kaza4

kaza5

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız