SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Üst Geçidin Ayağına Çarptı.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2021-11-02 14:03:04
Otomobil Üst Geçidin Ayağına Çarptı.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil üst geçidin ayağına çarptı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Sandıkkaya Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Somuncubaba Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Mehmet Turgut yönetimindeki 01 GT 182 plakalı Renault marka otomobil, yağışın da etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak üst geçidin ayağına çarptı. Feci kazada araç sürücü ile birlikte araçta bulunan Münüfe Turgut (67) ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulundukları yerden çıkarılırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Münüfe Turgut burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hurdaya dönen aracın çekici marifetiyle bulunduğu yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Üstgeçitlerin hepsi plansız ve hesapsız yapılmıştır (Cingenlik mezarlığı önündeki) Dünyada itibar görmeyen bu sistem bizde hala yapılmakta . ne hikmetse herhangibir hesaplama yapılmadan şak diye yaptım oldu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekici (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin birgun basharik kanalboyu GÖNÜLTAŞ caddesindede olen olacak ama nezeman tam bir katliyam yolu oldu kaza olmadık gun yok ama basın yazmiyor
    0
    0
    Yanıtla