SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı genç kadın hayatını kaybetti.

Kaza, dün 21.15 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan M.Ö. idaresindeki 34 BRP 762 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Seher B.’ye (29) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Seher B. yola savrulurken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Seher B. kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücünün gözaltına alındığı kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

DOĞANŞEHİR'DEKİ KAZA..

Bu arada, Doğanşehir ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Malatya-Adıyaman kara koyu Sürgü Mahallesi yakınlarında Abuzer Orhan yönetimindeki 02 ABM 164 plakalı otomobil henüz bilinmeyen nedenle takla attı.

Kazada yaralanan sürücü ve araçtaki Yavuz Kartal ambulanslarla Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Recep solmaz (4 ay önce)
    Ateş düştüğü yeri yaktı yine karanlık caddelerde can veren kardeşimiz bizimde canımızı yaktı..sigortasiz çalıştırılmasida bilgi doğruysa ayrı bir keder insanlık artık sorgulanmalı siyaset siyasetçi temiz eller gibi mefaatinden önce memleketin sorunlarına çözüm bulmalı cadde ışıkları hala yanmayan elektrik lambaları var kardeşimizi kurtaramadık diğer kardeşlerimiz ı kaybetmeyelim ablamızın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabırlar versin ...acilari çok büyük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 ay önce)
    Şehirde bulvar, cadde ve sokak aydınlatmalarının çoğu çalışmıyor özellikle akşamları azami dikkatle ve düşük hızla araç kullanmak çok önemli... Yayalar yaklaşana kadar farkedilmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdal (4 ay önce)
    Allah rahmet eylesin. 3 aydır BATTALGAZİ BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERDE çalışmasına rağmen sigortası yapılmamış. Yazıklar olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayşe (4 ay önce)
    Bu kardeşimiz ekmek parası için 3 aydır Battalgazi Belediyesi Yaşam Spor Merkezinde sigortasız çalışıyordu. Umarım hem kazaya sebebiyet veren şoför hem de bu emekçi ablamızın emeğini sömürenler hukuk önünde hesap verirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nasıl sigortasız. belediye şirketi bunu yapması skandal.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deli (4 ay önce)
    Üstgeçitlerden geçmek için insanlar üşeniyor. Çok dik ,eğim yok ,yüksek. Ara bölümler açık yayalar risk göze alarak karışaya geçmeye çalışıyorlar. (Özellikle Çevreyolu Üniversiteden tut Akçadağ yolayrımına kadar boydan boya) sonuç vahim. İnsan hayatına önem ve kıymet vermek bizim ülkemizde hedaim ikinci plana itilmiştir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Mlatya (4 ay önce)
    Halen belediye başkanı kim olacak diyorlar. Aday adaylarının bir tanesinin elinde bir proje yok sadece yapacağız var. Koca şehirde bu kavşaklara halen yonca kavşak, alt, üst geçit yapılamadı şehre giriş bir dert çıkış bir dert. Yazık değilmi bu canlara. Hani yeni cevre yplu Bülent Tüfenkçi bakan iken bitiş sözü almıştı canki yayında biten ne var ortada. Bu kadar inşaatı süren başka cevre yolu var mı? Allah için bu memlekete çalışan insanlar aday olur inşallah.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Doktor (4 ay önce)
    Allahtan korkun genç yaşta bir kız çocuğu hayatından oldu.Yollarımız yarış pisti değil,trafikteki insanlar da sizin düşmanınız değil.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Bu genç kızımızın evinde bir daha kimsenin yüzünün gülmeyeceği aklınızdan çıkmasın.
    %96
    %4
    Yanıtla