SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2021-06-25 15:06:49
Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadın, otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. 

Kaza, akşam saatlerinde İnönü Caddesi üzerinde Merkez Bankası önünde meydana geldi. İddiaya göre; B.E. (24) yönetimindeki 44 ACT 347 plakalı otomobil ile kent merkezinden Viraj Kavşağı istikametine seyir halinde iken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan S.S. (24) adlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın yola savruldu.  

112 acil servis ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.  

Otomobil sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    çarşının trafiğinden canını kurtaran avm'den sonra abanıyor gaza. Allah şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Şehrin göbeğinde ne bu sürat kardeşim bir insan ya engelli olacak veya hayatını kaybedecek hiç bir şey buna degermi yazık giden canlarimiza trafikte suçlu olan sürücüler kasıtlı insan canına kiymadan yargılanmadigi müddetçe ne kazalar nede kayıplar biter adam trafikte cana kiyiyor beş altı ay yatıp çıkıyor,dünyada bizden fazla trafikte can kaybı yaşayan ülke varmı diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O yol da çoğu kişi gazliyor özelikle gençler, bir de Diş hastanesinin oradaki kavşaktan taa itfaiye nin oraya kadar burada yarış pisti sanki buralara Emniyet Müdürümüz den Belediyemizden denetim veya kasis veya radar lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (3 yıl önce)
    Sürekli trafikte olanlar bilir akşamları sıtmapınarından dedekorkut kavşağına kadar olan kısım ışıklandırmadan'mı ağaçlardanmı nedendir bilinmez çok karanlık ve kasvetli çokta güzel bir cadde ama yaya geçitinde bile insanlar görünmüyor bu kazaya mahsus demiyorum ama genel anlamda o kısım sıkıntılı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Orada kaç kilometrelik hızla gitti de o kardeşimizin şuan hayati tehlikesi var deniliyor haberde??Şehir merkezi hız sınırı belli o yolun yaya yoğunluğu belli!!Bu neyim hızı!!!Rabbim genç kardeşimize acil şifa versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • y.a (3 yıl önce)
    o yollarda nasıl hızlı gıdıyorlar? EDS sistemi yok adamların umrunda degıl. motosiklet sürüclerini sıkıştırıyorlar. Avm den sonra kimseyi takmıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O yolda bu kaçıncı böyle ağır durumlu kazalar bunu bilmiyorlarmı. Kaç can bu yolda böyle oluyor. Hız kesiciler kasisler yapılsın. Yoksa o araçlar hızını düşürmeye niyetli değil. Zaten tek bir cadde halk otobüsleri taksileri herşeyi kapışırcasına deli gibi gidiyorlar. Ne alternatif Bi yaya geçitlerimiz var ne alt geçit ne de üst geçit. Işıklandırmasıda yetersiz akşamları. Mevcut kayıtlar da var o caddenin tehlikeli bir cadde olduğu. Gereği yapılsın. Canlara yazıkkkkk
    0
    0
    Yanıtla