SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Vatandaş Ağır Yaralandı

Otomobilin Çarptığı Vatandaş Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir akaryakıt istasyonunda otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.

Olay, Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya-Elazığ karayolu Çöşnük Kavşağı mevkiinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda karşından karşıya geçmeye çalışan 68 yaşındaki Aziz Y.'ye Serpil K. (26) idaresindeki 44 BK 747 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton zemine başını çarpan Aziz Y. ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılan Aziz Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kadın sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgi başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KIL BAYRO (6 yıl önce)
    Bayanlar aracı sadece direksiyon dan ibaret zannediyor.Aynaya bile bakmayı bilmiyorlar inan gerçek anlamda bir sınav yapılsa genelinin ehliyeti iptal olur
    0
    0
    Yanıtla
  • sacit toper (6 yıl önce)
    arabalı bayanlar tırafikden toplansa ortalık çok rahatlar bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazazede (6 yıl önce)
    Kaza yapan erkeklerin kaza yapmalarındaki sebebin büyük çoğunluğunu bayanlar oluşturuyormuş.İstatistikler öyle söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • sosyal (6 yıl önce)
    KADIN VE ERKEĞİN EŞİT OLDUĞU BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ BU Bİ ERKEKTE OLABİLİR Bİ BAYANDA SADECE YAPMAMIZ GEREKEN DAHA DİKKATLİ KULLANMAK VE DAHA DÜŞÜNCELİ KONUŞMAKTIR AZİZ BEYE RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • ZFR (6 yıl önce)
    Bayan sürücülerin çoğu araba sürmeyi bilmiyor.Nasıl ehliyet almışlar aklım almıyor.Kendinizi kollayın.Yoksa öbür tarafı boylarsınız.Araba sürme işi bayanlara göre değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (6 yıl önce)ZFR isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten sadece kadınlar kaza yapiyodu di mi erkekler hic kaza yapmıyorlar ya
    0
    0
    Yanıtla