SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Vatandaş Hayatını Kaybetti

Otomobilin Çarptığı Vatandaş Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, yolun karşısına geçmeye çalışan şahsa otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 30 metre savrulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, saat 18.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Tecde yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye Osman Katar’a (51), M.S.G. idaresindeki 44 AFH 160 plakalı Tofaş marka otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 30 metre savrulan şahıs ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Osman Katar kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, araç sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 ay önce)
    depremden sonra tecde kuyuönü opet shell civarı paşaköşkü istikameti buralarda trafik yoğunluğu aşırı arttı özelliklede tecde saat kulesi ile yeşilyurt istikameti ilk ışıklar arası ve üstad çorbacısı ile paçazade arası sürekli kaza olmakta ancak tedbir alınmamakta buralara hız kesici bariyer yapılmadığı müddetçe veya üst geçit çözüm olmaz asla Allah rahmet eylesin Osman beye umarım çözüm üretilirde bundan sonra böyle hadiseler yaşanmaz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (8 ay önce)
    Oraya cadde boyunca orta refüj ve ada yapılmalı hem üçüncü şeritten sollama yapanların hem de aşırı hız yapanların belasından korumak için yayaları..
    0
    0
    Yanıtla
  • maskici (8 ay önce)
    allah osman abımın mekanını cennet eylesin cok degerlı kendı halınde namazını kılıp duasını eden kımsenın etlısıne sutlusune karısmayan garıban bir abımızdı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah vardıgı yerde utandırmasın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (8 ay önce)
    Tecde yolu tehlikeli bir cadde belli araliklarla kasis koyulması gerek radarla olacak iş değil ve kaza olan nokta lise okul öğrencilerin bulunduğu bir yer...ne yazıkki hiç bir şey tam değil ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bülent (8 ay önce)
    osman abi Allah cc rahmet eylesin...esnaflari perişan edenler utansın..düzgün bi yer vermediler..ana cadde çay götür getir..olacağı da buydu..sırada kimler var..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ali (8 ay önce)
    bu tofaşlarda fren var mı ..sürenlerde çoğunlukla pilot
    %93
    %7
    Yanıtla
  • İlyas Mendi (8 ay önce)
    Allah cc rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Bodrum kattaki çay ocağı mı, zemin kattaki mi?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Evet abi Allah gani gani rahmet eylesin çok değerli bir abimizdi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erhan (8 ay önce)
    O tofaş arabaları ve sürenleri toplayacaksin
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Beyaz şahin (8 ay önce)
    Acilen beyaz şahin araçlar kontrol altına alınmalı. Sürenlerin yüzde 90 ından fazlasının şoförlüğü geçtim insanlıkla alakası yok. Genelleme falan da yapmıyorum. Kafanızı kaldırıp 5 dakika bakmanız yeterli
    %94
    %6
    Yanıtla
  • memoli (8 ay önce)
    Sayın başkan elbette kafana takmassın. hele bir taksici esnafına bak eve ekmek götüremeyenler var. yani siyaset yapmaya çalışıyorsun ama sizin tarafsız bir göreviniz var. tabiki kimin umrunda.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • kığılı (8 ay önce)
    Kığılı Camii alt katındaki çaycı Osman abi çok değerli bir insandı Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (8 ay önce)
    Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah C.C. rahmet eylesin. Bu tofaş araçların yüksek müzik sesinden, egsoz sesinden, trafikte tehlikeli manevra yapmalarından artık gına geldi... Tabiki başka araç sahipleride yapıyor ama tofaş marka araçlardaki yukarıda saydığım hususları bir çoğunuz görmüşsünüzdür. (Kurallara uyanları tenzih ederim).
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Oktay (8 ay önce)
    Daha kazanın sabahına çevre Yolunda makas atarak gidiyordu bu araç .Bir tane işe yaramaz hiç bir vasfi olmayan bir sözcük ile ifade edilemeyen sadece benzetme yapılarak tarif edilen çöp kovası bir ocağı söndürdü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şüle (8 ay önce)
    Araç sürücüleri çoğunlukla yayayı gördüğü halde bile öyle hızlı sürüyor ki sanki motor arabada değil de yayada takılı.Sonuçta insan kaçamıyor ki araba gibi.İnsaf biraz.Bir de o yolda arabalar gençlerin elinde ve çok süratli.Radar ya da polis beklesin belli yerlere üst geçit yapılsın bence naçizane.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kigili cami esnaf kardeşimiz osman abimiz degerli bir esnaf kardeşimizdi Allah rahmet eylesin deprem sonrasi malatyada ne kural kaldi ne de kaide ..
    %100
    %0
    Yanıtla