SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile Darende ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İL MERKEZİNDE..
Malatya-Ankara karayolu istasyon kavşağı mevkiinde meydana gelen ilk kazada Ankara istikametine seyir halinde olan M.A. idaresindeki 34 DCH 188 plakalı Fiat marka otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Z.G.’ye çarptı. Kazada Z.G. yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İnönü Mahallesi Kongre ve Kültür Merkezi yan tarafında meydana gelen ikinci kazada ise A.A. idaresindeki 06 FK 3740 plakalı Opel marka otomobil ile M.P. yönetimindeki 46 AFP 114 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada M.P. yaralandı. Her iki kazada yaralananların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

DARENDE'DE..
Bu arada, Darende ilçesinde kepçe yüklü çekicinin devrilmesi sonucu da 1 kişi yaralandı. Kaza, Darende ilçesi Akçatoprak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Darende ilçe merkezi istikametine seyir halinde olan A.Y. (58) idaresindeki 06 CKA 932 plakalı kepçe yüklü çekici sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada A.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Geçmiş Olsun İnşaAllahu Teâlâ Hayırlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Malatya trafiği allak bullak.Kirmizi ışık ihlali,yrd yöne girme,surat yapma,aşırı derecede müzik sesini açma gibi kurallara kimse uymuyor. Emniyet bu konuda daha sıkı çalışmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla