SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Çarpışan Ambulans Devrildi

A- A+ PAYLAŞ

Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki kavşakta otomobil ile ambulans çarpıştı. Meydana gelen kazada ambulans çarpmanın etkisiyle devrilirken, 3'ü ambulans görevlisi 4 kişi hafif yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Kayısı Araştırma Enstitüsü yanındaki kavşakta meydana geldi. B.B. yönetimindeki 44 BN 553 plakalı ambulans ile Y.Y. yönetimindeki 44 DT 484 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrildi. İki aracın sürücüleri ile ambulansta bulunan Acil Tıp Teknisyenleri S.E. ve B.M. hafif yaralandılar.

Kazada iki araç da hasar gördü.

Devrilen ambulans, çevredeki vatandaşların da yardımıyla düzeltildikten sonra Sağlık Müdürlüğü garajına, otomobil de çekici yardımıyla oto parka götürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bekir (2 yıl önce)
    Bu yolda sürekli kaza oluyor. Işıklarda duruken yol 3 şerit, ardından 2 ye iniyor biden. Yolun devamında da aynı sorun mevcut. Tecde Mezarlığına geliyorsunuz yol birden daralıyor, yine devamında altın kayısı bulvarini geçtikten sora yesilyurda giderken yol kaç şerit belirsiz. Sürekli kazalar oluyor. Bu güzergaha acil düzenlemeler yapılmalı. İnsan sağlığı herşeyden önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Aşırı hız yapmanın,makas atmanın,kurallara uymamanın,saygı sevgi hürmet göstermemenin,hava atmanın, gösteriş olduğu tek ülkeyiz... bunun üzerine birde teknik aksaklıklar da binince sonuç vahim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Olur olur herşey olur bizde bu saygı bu sevgi varken herşey olur insanların trafikte bile saygısı kalmamışken herşey gelir başa kimden ne çıkacağı belli değil ALLAH yardım etsin bize
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)Doğrucu isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim bir şey yazmamıza gerek yok Hepimizin duygusunu yazmışın teşekürler
    0
    0
    Yanıtla