SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Geldiği Bahçede Hayatına Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-08-17 23:24:01
Otomobille Geldiği Bahçede Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

30 yaşındaki şahsın, otomobille geldiği kayısı bahçesindeki ağaca kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konularak soruşturmaya başlandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi'ndeki bir kayısı bahçesinde oldu. Saat 17.00 sıralarında çevrede hayvan otlatmakta olan bir vatandaş, kayısı ağacına asılı bir kişiyi farkedince, polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri geldi. Ağaçtan indirilen ve öldüğü anlaşılan şahsın 30 yaşındaki Sercan A. olduğu belirlendi.

Çevrede yapılan araştırmada, Sercan A.'nın olay yerine geldiği otomobil de kapıları açık ve kontak anahtarı üzerinde olduğu halde bulundu.

Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konularak araştırmaya ve soruşturmaya başlanırken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Emre (2 yıl önce)
    Ahhh sercan abi ah. Kendinle birlikte beni de, hayallerimi de toprağa götürdün. Gidişin kolumu kanadımı kırdı. Kanatsız meleğim elimden uçup gitti. Olmadı böyle yiğidim. Bana yine "ne haltlar yiyorsun" demeni o kadar çok özledim ki. Kardeşlerini, anneni, babanı gözü yaşlı bıraktın. Oyyy Sercanımm oy.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya86 (2 yıl önce)
    Sercan kardeşim... Neden, niçin yaptığına dair en ufak bir akıl bile yurutemiyorum, tek bildiğim bu kadar neşeli,hayat dolu ve guleryuzlu insanlara sanırım biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor, belki de söyleyemedigin sıkıntılara böyle çözüm bulmustun. Hicbirimiz senin derdini anlatabilecegin biri olamamisiz, bu noktaya gelene kadar bir şey anlamamisiz...:(
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya95 (2 yıl önce)
    Ah be sercan abim ne acelen vardı ??kötülerin gitmesi gerekirken neden sen ??o kadar çok iyi neşeli biriydin nasıl intihar edebilirsin aklım mantığım almıyor ?rabbim günahlarını affetsin mekanını cennetin en güzel yerinde olmayı nasip etsin ??
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı her zaman güler yüzlüydü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • aali (2 yıl önce)
    dunyanın en guzel ınsanı nurlar ıcınde uyu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mhnds By (2 yıl önce)
    İyi niyetli yardımsever ele avuca sığmayan biriydi. Rabbim taksiratını affetsin..Rabbim ailesine sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ercan bey (2 yıl önce)
    Ah Sercan’ım neden yaptın. Allah taksiratını affetsin. Hocamızın da başı sağ olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Savas (2 yıl önce)
    Biz razıydık kardeşim rabbimde razı olsun içimizi yaktın be paşam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Polat (2 yıl önce)
    Çok neşeli son derece pozitif bir gençti demek içine attığı şeyler varmış. İnanması çok güç. Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kernekli (2 yıl önce)
    geçen sene korona olduğumuz zaman TÖTM de korona servisinde çalışıyordu ve bize çok iyi davranmıştı, o güzel davranışlarını asla unutmam, Rabbim Rahmet eylesin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Ah be Sercan abim. Daha nice güzel günlerimiz olacaktı. Hepsi yarım kaldı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevgi Mumcu (2 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun Sercan kardeş...Yoğun bakımda bana öyle baktın ki herhangi dualarimdasin keşke böyle olmasaydı cok üzgünüm çok...hep diyordum bir yerde karşılaşsak da tesekkür edebilsem sana diye ..ne desem bilemiyorum ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Kimse de vicdan yok gerçekten kimse kimsnn elinden tutmuyor düşene herkes tekme atıyor dışlıyor sonuc intihar cinayetler gerçekten toplum olarak çok kötüyz genel olarak da böyle allah bü toplumda yaşayanlara sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,tabi üzücü bir olay Rabb'im Ailesine sabırlar versin diyorum,diyecek söz bulamıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (2 yıl önce)
    Ahhh sercanim ahh. Çok neşe dolu hayat dolu birisiydin. Sana hiç yakışmadı ölüm. Allah ailene sabır versin canım kardeşim. Mekanın cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin kendisi turgut özal tıp merkezinde çalışıyordu herkesce tanınan sevilen bi insandı intihar edecek birisi değildi Allah kalanlara sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla