SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobiller Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-02-04 02:48:07
Otomobiller Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir araç sürücüsü ile aynı araçtaki 2 kadın yaralandı.

Kaza, TOKİ Karagöz Caddesi üzerinde meydana geldi. 33 yaşındaki serkan Y. yönetimindeki 44 AAH 925 plakalı otomobil ile 48 yaşındaki Bayram K. yönetiminde bulunan 44 EN 682 plakalı otomobil, Kayısı Çiçeği Caddesi kavşağında dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştılar.

Kazada sürücülerden Bayram K. ile otomobilindeki yolculardan 70 yaşındaki Ayşe Kayan ve 40 yaşındaki Yıldız Kayan yaralandılar. İki otomobilin hasar gördüğü kazada yaralanan ve hayati tehlikelerinin olmadığı bildirilen 3 kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Mustafa Fadıllıoğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yasin (4 yıl önce)
    Kavşaklar ölüm geçidi gibi buna acil el atılmalı yetkililer uyumasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğrul (4 yıl önce)
    İki şerit kavşakta tek şerit oluyor. Yapanlar vasıfsız işçiler başlarında uzman bir kişi malesef olmuyor. Kavşaklara yakın otobüs durakları kaldırılmalı 100m uzak olmalı. Yakınım partilim demeden uzman ve liyakatlı kişiler göreve getirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Başkanımız sağ olsun yolun asfaltını yaptırdı ama kavşakları uzmanına yaptıramadı. Okulun oradaki ve bu kaza olan kavşak kaza gel ben buradayım diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • emekli (4 yıl önce)
    Önce asfalt yolu yapıp üzerine sonradan döner kavşak yapınca böyle kazalar oluyor tabi. Bu kaçıncı kaza..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun, bu kavşağı çok sık bu kavşak sonradan yapıldı çoğu zaman tereddüt ederek geçiyorum ışık yok. Bu yolun devamında yani 500-600 m aşağısında okul önünde bir kavşak varki dillere destan hatırlarsanız bir kamyon freni patlaması sonucu bir binaya girmişti hayatını kaybedenler olmuştu. Toki yolundaki kavşaklar çok tehlikeli bunları planlayan mühendisler tekrardan kontrol etmeli yazık günah giden canlara. Tutmuşlar trafik ışıklarını basın yayın sitelerinin oraya koymuşlar tamam orayada lazımdır ama çok çok önemli olan hele ki bu kavşağa konulmaması çok garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Çok güzel kavşaklarımız var Türkiye’de tekiz bu konuda
    0
    0
    Yanıtla