SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oynadığımız Futboldan Çok Mutluyuz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Malatya deplasmanına galibiyet için geldiklerini ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın başlangıcının kolay olmadığı ancak golden sonra açıldıklarını belirten Sözer, “Başlangıç kolay değildi, pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik. Golü attıktan sonra kapılar açıldı. Biz maçımıza oyunumuza devam ettik, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçtan maça bu motivasyonu gösterdikleri için. Oynadığımız futboldan çok mutluyuz, günden günde daha iyi yapıyoruz çok mutluyuz gerçekten” diye konuştu.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.219 saniye