SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal'ın İsmi Verildi

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki Kongre ve Kültür Merkezi'nin ismi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi oldu. Konu hakkında İnönü Üniversitesi Senatosu karar aldı.

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Gerek mimarisiyle gerekse modern teknolojiyle donatılmış salonlarıyla hem üniversitemizin hem de ilimizin en önemli etkinliklerine ev sahipliği yapan bir merkez hüviyetinde bulunan "Kongre ve Kültür Merkezi"ne büyük devlet adamımız ve hemşehrimiz Turgut Özal'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Üniversitemiz senatosunun aldığı kararla "Kongre ve Kültür Merkezi'mizin ismi "Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi" olarak değiştirilmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam