SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öz'e Yalova'dan Ziyaretçiler

0
Güncellendi - 2016-12-09 21:06:47
Öz'e Yalova'dan Ziyaretçiler
A- A+ PAYLAŞ

Ata Sporları Vakfı Başkanı ve AKP Malatya eski Milletvekili Ömer Faruk Öz, Yalova’dan gelen konuklarını ağırladı.

AKP Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Targim Moral OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Melih Oral ile birlikte Ata Sporları Vakfı Başkanı Ömer Faruk Öz'ü ziyaret etti.

İlçelerinde yapılan çalışmalar hakkında Vakıf Başkanı Öz’e bilgi veren belediye başkanları, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Altınova Hersek Güreşleri'nde vakıf sporcularının okçuluk gösterisinde bulunduğunu hatırlatan Ömer Faruk Öz, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Önemli hizmetlerinizden dolayı sizleri tebrik ederim. Size her zaman destek olmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

iha

omerfarukoz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız