SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Özel Harekat Bölge Müdürlüğü'nde Bayrak Töreni

0
Güncellendi - 2020-10-09 19:08:10
Özel Harekat Bölge Müdürlüğü'nde Bayrak Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü kampüs alanında Türk bayrağı düzenlenen törenle göndere çekildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesinde düzenlenen bayrak çekme töreninde yaptığı konuşmada Özal Harekat Bölge Müdürlüğü kampüs alanının ihalesinin yakın zamanda İçişleri Bakanlığınca yapılacağını söyledi.

Binaların yapımından önce arazide çok önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade eden Baruş, ''Burada konuşlanacak tesis ve poligonlarla birlikte kahramanlarımız burada vatanını ve milletini korumak için büyük bir  azim ve sabırla çalışacaklar. Göndere dikeceğimiz ay yıldızlı al bayrağımızı ülkemizin en ücra köşesinde şerefle dalgalandırmak için bütün kahramanlıklarını sergileyecekler" dedi.

Baruş, yaklaşık 30 metrelik direkte bayrağın göndere çekileceğini belirterek, "Tarih boyunca Türk milletinin bağımsızlığının ve şehitlerinin al kanının simgesi olan aziz bayrağımızı bu gönderde dalgalandırmak ve onun her dalgalanışında yüreğimizin titrediğini hissetmek bizlere daima gurur verecek. Bu bayrağın gölgesi altında yetişecek özel harekatçılarımız yurdumuzun dört bir tarafında terörle mücadelede ve vatanımızın bütünlüğüne kast eden terör örgütleriyle mücadelede büyük bir azim ve metanetle çalışacaklar." diye konuştu.

Baruş'un konuşmasının ardından özel harekat polis memuru Alparslan Ağdaş şiir okudu.

Dua edilmesinin akabinde saygı duruşunda bulunuldu. Türk bayrağı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü kampüs alanında Türk bayrağı göndere çekildi.

Törene İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce,  Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile polisler katıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Vatan size minnettar yiğitlerim.Rabbim sizleri Vatanımızı Milletimizi payidar kılsın ,kılıcınız keskin olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Rabbim hepinizi korusun Malatyamıza hayırlı uğurlu olsun Yaşasın Devlet var olsun ÖZEL HAREKET EU
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bence Bütün Aşklar boş gelip geçici Gerçek olan Bir Aşk vardır oda ALLAH Aşkı Vatan Aşkı Bayark aşkı gerisi yalan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Devletimize Milletimize Hükümetimize Zeval Ziyan Vermesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (3 yıl önce)
    Yaşasın Devlet, Var Olsun Özel Harekât.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44tskn (3 yıl önce)
    Allah razı olsun sayın valimizden ve Koçyigitlerden köyde evimde birden şanlı bayrağı görünce bir hoş oldum albayragim herzaman zirvelerde dalgalanacak allahın izniyle ayrıca sayın valim keşke bir aydınlatma yapılsa şanlı bayrağı gece baktığımızda da görebilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    allahınıza gurban sizin. ayağınıza.. tırnağınıza.. çakıl taşı bile değmesin. cenabı allah hep yanınızda olsun. allah yar ve yardımcınız olsun yiğitlerr
    0
    0
    Yanıtla
  • M a l a t y a 44 (3 yıl önce)
    Maşallah Allah Esirgesin
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDAŞ (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Allah muzaffer kılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun aslan parçaları. Malatyalıların duası sizinle inşALLAH.
    0
    0
    Yanıtla