İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi'nin çalışmalarında bulunan araçlarda kullanılan akaryakıt içinde uçak ve gemilerde olduğu gibi Özel Tüketim vergisi (ÖTV) muafiyeti talep etti.
Meclis Başkanı Naci Şavata başkanlığında toplanan Malatya İl Genel Meclisi, Mayıs ayı 3. oturumunu gerçekleştirdi. Toplantıda AR-GE ve Meclis Karalarını İzleme Komisyonu'nda görüşülen 2011 yılı Ocak ayı İl Genel Meclis kararları ile ilgili rapor okunarak kabul edildi.
Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan, uçaklarda ve gemilerde ÖTV.siz yakıt kullanımının, İl Özel İdarelerinde de geçerli olması ile ilgili rapor okunup kabul edildi. Kararın ilgili bakanlıklara gönderileceği belirtildi.
İl Genel Meclisi, mayıs ayı çalışmalarına 7 ve 8 Mayıs günlerinde devam edecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.