SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özgürlüklerin Önünü Açmak İçin Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-08 02:10:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte MÜSİAD Malatya Şubesi ile Yeşilyurt Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekili Şahin, ilk ziyaretini Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ne gerçekleştirdi. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hep beraber daha diri, daha iri olacağımızın inancı ile bu göreve talip olduk. Yine aynı şekilde birliğimizin, beraberliğimizin perçinleşeceği bu tür kurumlarda hizmete devam noktasında yönetim kurulu ile hemfikir ve beraberiz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesiyle yola çıkmış ve kurulduğu ilk günden itibaren de Anadolu’nun sesi olmuştur. Anadolu’nun yükselen değeri olmuştur” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti’nin bütün yapmış olduğu çalışmalarda birlik ve beraberliği esas alarak, kardeşlik duygularını ön plana çıkarttığını kaydetti. Şahin, “Geçmişte Gezi eylemlerini başlattılar başarılı olamadılar. Akabinde 17-25 Aralık yargı darbesiyle bir şeyler yaptırmaya çalıştılar yine başarılı olamadılar. Bu güçlerin her geçen gün artan hırçınlıkları nihayetinde 15 Temmuz günü vuku bulan, merkez üslerinden üç ilden Ankara, İstanbul Malatya’mızda da bu işi gerçekten en ince detaylarına kadar yaşayan yüce milletimizin o dik duruşu neticesinde; vatanına, milletine, bayrağına, toprağına sahip çıkarak bunu bertaraf etmiş olduk.”dedi. Referandumda Türkiye genelinde yüzde 60’ın üzerinde 18 maddelik sürecin sağ salim tamamlanacağı kanaatine olduğunu dile getiren Şahin, “Niçin yapıyoruz? Bugüne kadar insanlarımızın yaşamış oldukları sıkıntıları bir daha yaşamamak için yapıyoruz. Özgürlüklerin önünü açmak için yapıyoruz. İnsan haklarının zirve yapması için yapıyoruz. Ama bakıyoruz, burada atın başını tutan ana muhalefet partisi olmakla beraber o Truva atının içerisinde bir bakıyorsunuz Almanya’sı var, Fransa’sı var, İtalya’sı var, İngiltere’si var, ABD’si var, AB’si var. Yerelde de marjinal bir takım alçak terör örgütleri var. Ama bunların hiçbir zaman halk nezdinde hiçbir karşılığının olmadığını biliyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Şahin daha sonra Yeşilyurt Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, “Ben, Doğan Solmaz olarak benim oyum açıkça evettir. Bunu da söylemekten kaçınmıyorum. İnşallah ülkemizde yeni anayasaların gelmesinin önünü açmış olur” ifadesini kullandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise “Yeni Türkiye için, büyük Türkiye için, gelişen bir Türkiye için, inşallah yeni bir atılım için, ümmet için, dünyadaki bütün mazlumlar için 16 Nisan bir dönüm noktasıdır” dedi.  AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de 16 Nisan’ın anayasanın, sistemin, rejimin cemresi olacağını söyledi.

Milletvekili Şahin, referandum sürecinde olduklarını belirterek, “Bugüne kadar demokratik, sosyal bir cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin tıkanan bir takım işleyişteki kurumların önünün açılması için yeni bir anayasaya ihtiyaç vardı. Bu anayasayı da bizlerde elimizden geldiğince bütün insanlarımızın haklarını koruma açısından standartları yükseltmek için yapmış olduğumuz bu düzenleme, bugüne kadar yapılan müdahalelere meydan vermemek için bu süreci başlatıyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fatih (7 yıl önce)
    Koltuğun üstünden müsiad başkanına aittir mi yazıyor bu nasıl bir eleştiri herekes kendi koltuğunda oturuyor zaten komik hale düşmeyin mustafa şahini eleştirecek bişey bulamadıkça zavallıca yorum yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Bunlar sivil toplum örgütü değil ki zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    STK Başkanları makamlarını siyasilere vermelerini kınıyorum. STK olarak sizin her düşünden üyeniz var hiç bir siyasinin o başkanlık koltuğuna oturma hakkı yoktur. Hak etmediği koltuklara oturan siyasileri de kınıyorum.Bu resmen bu STK üyelerine saygısızlıktır. Bu makamlar AKP il, ilçe başkanlıkları değil.
    0
    0
    Yanıtla