SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özhaseki Dönemini, Malatya'da da Konuşulan Bir İddia mı Bitirdi?!

Özhaseki Dönemini, Malatya'da da Konuşulan Bir İddia mı Bitirdi?!
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinden,birkaç saat önce yaptığı 'göreve devam edeceği' mesajı içeren paylaşımına rağmen istifa etmek zorunda kalan Mehmet Özhaseki ile ilgili bir iddia, Malatya'da da hasarlı evlerin yıkımı ve sakinlerinin eşyalarının sözde enkaz müteahhitlerince 'yağmalanması' tepkilerini hatırlattı.

Veryansın TV'de konuşan Gazeteci Erdem Atay'ın, Özhaseki'ye ilişkin iddiası, yenicaggazetesi.com.tr internet sitesinde, "Özhaseki'yle İlgili Ankara'yı Yerinden Oynatan İddia- Bu Doğruysa Yargı Karşısına Çıkaracaksın" başlığıyla yayınlandı.

Söz konusu haberin bir bölümü şöyle:

"...Atay, 3 ay önce duyduğu iddiayı ilk kez paylaştığını belirterek, “Sana 2 saat önce haber ediliyor, sen bu istifanı vermek zorunda kalıyorsun. Sağlık sorunları, vakıf kuracakmış falan filan… Bu adam neden istifa etti? Bu adamı neden görevden aldınız? Sayın Erdoğan bu adamın bir şeyi varsa gereği yapılmak zorundadır. Konuşulan konu çok büyük... Bu bir iddia. Deprem oldu, canlarımızı çıkartamadık. Bir sürü şey… Enkazı kaldırmak için bir anlaşma yapılır. Bütün bu şirketlere, inanılmaz ihaleler falan… Öğrendiğim şu, enkaz kaldırıldığında, sen gidiyorsun evine bir fotoğraf almak istiyorum diyorsun vermiyorlar. Niye vermiyorlar biliyor musun? Artık enkaz şirkete ait. Çıkan altınların haddi hesabı yok. Çıkan mallar vs de şirkete… Bir anlaşma var abi. Nedir? Demir… Demiri her zaman kullanırsın. Çok pahalı bir şey demir ve ülkede demir yok. Devletin alması gereken demirler kayıp. Malatya’da, Hatay’da ve birçok ilde demir kayıp… Diyorlar ki çıkartılacak olan demirler alınacak, rakam 100’lerce milyon doların kaybından bahsediyorum. Benim sorumluluğum yok diyor, şirketlere atıyor suçu. AKP içerisinde konuşulan iddia bu.” İfadelerini kullandı."

Haberin tamamını, yenicaggazetesi.com.tr'de aşağıdaki linke ulaşarak okuyabilirsiniz:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mehmet-ozhasekiyle-ilgili-ankarayi-yerinden-oynatan-iddia-bu-dogruysa-yargi-816597h.htm

yenicaggazetesi.com.tr- Veryansın TV- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 ay önce)
    Noldu tonlarca demir kimin cebine girdi kim açığa çıkaracak rusyadan savcımı gelecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Eski bakan cami yerinde yapılacak demişti.Yenisi orayı kime verdiyse,cami Emekliler parkına yapılacak dedi.Ne oldu ise !
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ramazan (3 ay önce)
    Reis yola çıktıklarını bıraktı. Yolda buldukları ile yola deva etti.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yola çıktığının yarı yolda bozuk olduğunu anlayınca bırakmak mı doğru yoksa bozukluklarını bile bile bir defa çıktık yola devam edelim mi denmek doğru? Yanlış olanı başta görmek daha doğru olur ama iş yapmadan anlaşılmıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla