SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paçaları Sıvayıp Okulu Temizlediler

0
Güncellendi - 2021-09-04 04:07:58
Paçaları Sıvayıp Okulu Temizlediler
A- A+ PAYLAŞ

İlk ve orta eğitimde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları devam ederken, Malatya’da ise eğitimciler kolları sıvayıp okullarını baştan aşağıya temizleyip, yeni döneme hazırladılar.

İlk ve orta eğitimde yeni öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Okulların 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlayacak olması nedeniyle okullarda da hazırlıklar sürüyor.

Malatya’nın Arguvan ilçesi Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Fatih Türkoğlu Müdür Yardımcısı Oktay Tabak, öğretmenler ile beraber hizmetli personelle birlikte okulu temizlediler.

Okulların pazartesi açılması için gerekli hazırlıklar öğretmenlerin fedakar çalışması ile yapıldı. Eğitimciler, sınıf ve derslikleri temizledi.

Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Fatih Türkoğlu, yeni öğretim yılı için hizmetli personellerle birlikte okulu temizlediklerini ifade ederek, “ Okulların açılması için gerekli hazırlıkları öğretmenlerimiz ile hep beraber çalışma yaparak gerçekleştirdik. Derslikleri temizledik” dedi.

Fatih Türkoğlu, “Öğretmenlerimiz sınıfları fiziki mesafeye göre hazırladı. Okulumuzda temizlik personeli ve öğretmenlerimizin de yardımı ile gönüllü olarak temizledik. Okulun bahçe, tuvalet, kapı, pencere, sıra, masa, koridorlar ile sınıfları salgına karşı sabunlu suyla yıkayıp dezenfekte ettik. Sınıfları da Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun dizayn ederek öğrenciler için uygun ortam oluşturduk” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • relax (2 yıl önce)
    Bakıyorum da yorumlarda yine abartmışız adamlar 2 sene yattılar asgari ücretli yine püff geniş açıdan bakın biraz öğretmen iki yer yıkamış fedakarlık yapmış mış da. Öğrencilerle oyun oynamak la iyi öğretmen olunmuyor sonuç LYS Ve YKS ' de belli değilmi kendinizi kandırmayın her şey ortada görmek isteyene.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevdalinka (2 yıl önce)relax isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç relax değilsiniz ama niye bu kadar rahatsız oldunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf38 (2 yıl önce)
    sevda öğretmenimin ve diğer öğretmenlerinin ellerine, yüreklerine sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevdalinka (2 yıl önce)yusuf38 isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkür ederiz Yusuf abim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Bu öğretmenin görevi mi , hayır. Ama öğretmenler her zaman ki fedakarlık ve sahiplenmeye hareket ederek bu işi yapmışlar. Bakan istediği kadar konuşsun. Okullar hazır değil ve bu gidişle hiç olmayacak. Bir okul müdürü olarak söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevdalinka (2 yıl önce)Black isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız hocam iş başa düşmese zaten bizim işimiz değildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikzer (2 yıl önce)
    Maalesef okulların çoğunda benzer durumlar yaşanıyor. Temizlik personeli yok, malzemeler eksik. Böylesi kritik dönemlerde yapılabilecek hata değil bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Mesleğin itibarı neden düşsün kardeşim, ellerine sağlık okullar hepimizin.Nedir bu egoist yorumlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş konuşmuş olmak istemiyorsanız evinize en yakın okula gidip yarın temizlik yapacağınıza söz verin burdan. Aksi halde egoist bir insandan farkınız kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Bırakınız reklamı,herkes kendi görevini yapsın , üç ay olacak bir çok okulda temizlik görevlisi yok ,okulun bahçe işleri ve yeni öğretim yılına hazırlığını kim yaptı zannediyorsunuz,bunun tek çözüm yolu eskiden olduğu gibi kadrolu hizmetli alımına öncelik vermek,yoksa her yıl iskurdan gelen elemanlar değişiyor,yeni gelenlerin okulu,çevreyi tanımaları zaman alıyor, kalorifer yakmayı bilmiyorlar,yaz ayları okulların bir çok konuda yeni yıla hazırlık sürecinde önemli işlerin yapılıp planlandığı aylardır.okullarin azı dişleri olmazsa olmazları yardımcı hizmetli paydaslarimizdir.onlarsiz okul düşünülemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim kadrolu hizmetlisi olan okullarda da hizmetliler yan gelip yatıyor, melemen pişirip yiyorlar, araba alıp satıyorlar, işinin dışındaki bütün işlerle uğraşıyorlar. Güzel örnek bir davranış ve emek var ortada, Hatta bu haber, öğretmenlere çalışmıyorsunuz diyen kendini gazeteci sanan Nagehan Alçı'ya da kapak olsun, Tebrik ediyorum bütün öğretmenleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Mesleğin itibarını düşürmekten başka birşey değil. Öğretmenlerden başka temizlik yapan doktor ya da hakim v.b meslek erbabı duydunuz mu? Öğretmenin görevi okulu temizlemek değil. Temizliğe harcayacakları eforu ve zamanı ders hazırlığına harcasalardı çok daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • İk senedir yatıyor öğretmenler bir saat temizlik yaptılar diye kimsenin eforu düşmez merak etme.Ayrıca okullar hepimizin ben askerdeyken tabur komutanı yeri geldi bizlere yardım etti.Ne var bunda gocunacak ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Size cevap vermeye bile değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalo Ramo (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Verilen eksiler cevabını fazlası ile aldığını gösteriyor zaten ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Okul temizliğine bekleniyorsunuz. Aksi halde boş yapmayın. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Bu örnek davranıs meb malatya müdürlüğünce temsilide olsa bir plaket yada ödül verilmeli diger okullara örnek olması için.
    0
    0
    Yanıtla