Malatya'da, bakiye pancar bedellerinin kalan 10 milyon liralık kısmının ödenmesine bugün itibariyle başlandığı bildirildi.
Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, yaptığı yazılı açıklamada, fabrikaları tarafından 2011/2012 kampanya döneminde üreticiden satın alınan 228 bin ton pancar karşılığında 27 milyon lira bedelin tahakkuk ettirildiğini, bu bedelin 17 milyon lirasının yıl içinde üreticilere avans olarak ödendiğini bildirdi.
Kalan 10 milyon liranın ödenmesine bugün itibariyle başlandığını kaydeden Yetiş, bedelin tümünün 30 Nisan Pazartesi gününe kadar biteceğini belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.