SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paraguaylı Oyuncu YMS'nin Takibinde

0
Güncellendi - 2020-08-20 00:05:09
Paraguaylı Oyuncu YMS'nin Takibinde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un bonservisi elinde olan Paraguaylı milli futbolcu Lorenzo Antonio Melgarejo Sanabria ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, 30 yaşındaki Paraguaylı sol kanat için harekete geçti. Sarı siyahlılar, son olarak Rus ekibi Spartak Moskova’da forma giyen ve şuanda bonservisi elinde olan Lorenzo Antonio’yu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Rizespor ve Fatih Karagümrük’ün de Lorenzo ile ilgilendiği ileri sürülürken, bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan 30 yaşındaki sol kanat, daha önce FC Paços de Ferreira, Benfica, Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova takımlarının formalarını giydi. Spartak Moskova’da 116 karşılaşmaya çıkan Paraguaylı oyuncu, bu karşılaşmalarda 17 gol, 11 asistlik bir performans sergiledi. Krasnodar formasıyla 56 karşılaşmada 20 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koyan Lorenzo Antonio, sol kanadın yanı sıra forvet, sol bek ve sağ kanat bölgelerinde de oynayabiliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • malatyadan (4 yıl önce)
    bu güne kadar takip edilmedide takibe yeni mi başladınız diğer takımlar hergün atılan imzalarla kadrolarını güçlendiriyor takibi bırakın gün imza günü böyle balon haberlerle taraftarın tepkisini arttırmayın kendine gel adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu yönetim değil Paraguay da oyuncu getirmek haritada Paraguayın yerini zor bulurlar. Bunlar hep Adil Gevreğin ucuz numaraları lig başlayacak ortada oyuncu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir yorum. Teşekkür ederim. Adil Gevrek İstifaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat ÖRS (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Hala alışamadım iz galiba Her yıl aynı aldık alıyoruz kamp dönemi bitiyor lig başlayacak hala biz transfer yapacağız her yıl nal topluyoruz ise yaramayan ne kadar oyuncu varsa biz transfer ediyoruz hasbel kader iyi çıkan oyunculari da biraz cik kâr gördüğümüz zaman hemen satış bakkal dükkanı çalıştırıyoruz ya ver gitsin hiç düşünen yok takıma zararı olur mu takımın ahengi bozulurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    Sıkıntı yok. Adil başkan tff ile görüşmüş lig seneye 24 takımı olacakmış..
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (4 yıl önce)
    Yöneticiler futbolcuları instigramdan takip ediyor herhal
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya46 (4 yıl önce)
    Kampa katılmayan futbolcuları, kampa katılmış gibi gösteriyor Adil Gevrek. Transferler Yalan. Adil GEVREK İstifa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (4 yıl önce)
    Yönetim futbolcuları instigramdan takip ediyor herhal
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Ortada henüz alınan kimse yok nedense Malatya'spor hep takipte bu takibin sonunu çok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bugün e kadar kaç futbolcu aldık onu yazın bilgimiz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Giden futbolcu çok ama gelen yok. Yönetim hüsran. Acil Adil GEVREK istifa. Malatyanın durumu iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (4 yıl önce)
    Adil acil stad in koltuklarini satip murat akca ve farnolle I kacirmamali yoksa hadebe gider antebe
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)Ergün isimli kullanıcı yorumuna
    yav ne kadar boş konuşuyorsunuz sizin gibi takıma destek degilde köstek olanlar Adil başkan istifalara ragmen Herşeye ragmen takımın başında istifa etseydi takım şimdi darmadağındı başkan Hamza Hamzaoğlu nu getirmiş transferler yapılıyor sen koltuk sat diyorsun ayıptır gün destek olma günü Erzurum bir hatamızı bekliyorki gülsün bize düşenin dostu olmaz misali bir tekmede siz atarsanız bu takımın elinden tutan olmaz bu takımın sahibi taraftar yani bizleriz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Umutlar yavaş yavaş yeseriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Zaten bonservisi elinde olan futbolcuların hepsi sıraya girmişler bizi bekliyorlar.10 gün sonra lig başlayacak halen ortada birşey yok.
    0
    0
    Yanıtla