SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paris Olimpiyatlarında Malatyalı Boksör Akbaş Rakibini Yendi

Paris Olimpiyatlarında Malatyalı Boksör Akbaş Rakibini Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, son 16 turuna yükseldi.

North Paris Arena'da yapılan kadınlar 54 kilo müsabakasında Büyük Britanyalı Charley Davison'u 3-2 mağlup eden Akbaş, bir üst tura çıktı.

Hatice Akbaş, son 16 turundaki maçına 30 Temmuz Salı günü çıkacak.

Paris, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Aziz (1 ay önce)
    Çünkü o sporcu Elazığ Belediyespor kulübünün sporcusu. Hatice Akbaş ise Fenerbahçe kulübünün sporcusu.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Eyyüp Erdoğan (1 ay önce)
    İki gün önce elazığa gittim. Paris olimpiyatlarda bir diğer boksörümüz gizem özer Elazığlı heryere bildbordlara falan tabelalalra heryere fotoğraflarını asıp başarılar dinlemişler yanında olmuşlar. Bizim boksör Hatice akbaş ın ise ben malatya da bir yerde fotoğraflarını başarı dileklerini göremedim. Malatya bürokraları siyasileri neden sporcusun destek mesajı yapmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Acele etme hele .Finale yükselsin hele ..!!! O zaman sen gör reklamları..Yanında fotoğraf çektirmeleri.. Arabaların arkasına fotoğraflarını asıp ''AKÇADAĞIN ALTIN KIZI '' diye göğüs şişirmeleri.. Hepsi iki yüzlü ve yapmacık işler.. Ne yazık ki ülkemizdeki birçok işte olaylara yaklaşım böyle.. Bu mantıkla ne futbol, ne diğer spor dalları gelişmedi ,gelişmeyecek.. En basit örnek Malatya Spor. Adil Gevrek o kadar ne yaptığı belli olmayan bir kişilik olmasına rağmen Halen bu kulüp ü yönetiyorsa. Ötesini yazmak zul olur ....Anlayana .... MALATYALININ TABİRİYLE diyeyim.. ÖRT Kİ YATAM.. Alanya'dan selamlar ..Hürmetler.
    %92
    %8
    Yanıtla