SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paris Olimpiyatlarında Malatyalı Boksör Hatice Akbaş Yarı Finalde

Paris Olimpiyatlarında Malatyalı Boksör Hatice Akbaş Yarı Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, çeyrek finaldeki rakibini yenerek yarı finale yükseldi ve madalyayı garantiledi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında Kadınlar 54 kiloda mücadele eden Malatyalı milli sporcu Hatice Akbaş, çeyrek finalinde Moğol rakibi Enkhjargal Munguntsetseg'i mağlup etti.

Hatice Akbaş,  Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk boks madalyamızı garantilemiş oldu.

Antrenörü babası Kerem Akbaş olan Hatice Akbaş, maç sonrası TRTSPor’a yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, çok gururluyum, Bu madalyayı almak için büyük bir mücadele verdim. Bu başarımın sahibi babam. Babamı çok seviyorum ve şunu söylemek istiyorum, bütün babalar kızlarının arkasında dursun, onlara öncülük etsin. Daha nice nice madalyalar ülkemize gelir. Çok mutluyum, muhteşem bir ekip var arkamda. Beni çok iyi desteklediler. Yıllardır bunun hayalini kuruyorum. Çok fedakârlık yaptım, destekleyen, dua eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • turan (1 ay önce)
    Bileğine kuvvet yolun açık olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bülent (1 ay önce)
    Kömbe yiyen kız Nutella yiyen kızı döver
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Cemal (1 ay önce)
    İnşallah altın madalya ile Malatya'ya dönecektir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • 44malatya (1 ay önce)
    Tebrikler hemserim basarilar diliyorum
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Argalı (1 ay önce)
    Allahına kurban senin Akçadağlı.
    %87
    %13
    Yanıtla