SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park İşçisi Buldu, Sahibine Teslim Etti

0
Güncellendi - 2021-10-29 15:33:14
Park İşçisi Buldu, Sahibine Teslim Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığında çalışan Erkan Malkoç’un Turgut Özal Tabiat Parkında bulduğu altın tuğra sahibine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Erkan Malkoç, 24 Ekim Pazar günü Turgut Özal Tabiat Parkında, düğün çekimleri yaptıkları sırada altın tuğrasını düşüren çiftin tuğrasını bularak Turgut Özal Tabiat Parkı Güvenlik Şefi Rıdvan Tatarel’e teslim etti.

Yapılan araştırma neticesinde altın tuğranın İbrahim Kılınç’a ait olduğu tespit edilerek, kendisine ulaşılıyor ve tuğra sahibine teslim ediliyor.

Asgari ücretle çalışan ve kendi maaşının 2-3 katı değerindeki altın tuğrayı sahibine teslim etmenin mutluluğunu yaşayan Rıdvan Tatarel, bulmuş olduğu altın tuğrayı sahibine teslim etmenin huzuru içerisinde olduğunu belirterek, “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Her dürüst insanın yapması gerekeni yaptım” dedi.

Görevli personele teşekkür eden İbrahim Kılınç ise, “Kaybetmiş olduğumuz altın tuğrayı bulan ve bize teslim eden arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Belki birçok insanın yapmayacağı bir davranış örneği sergiledi. Bu davranışın bütün insanlara örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Rıdvan Tatarel paşamızın da bi resmini koysaydınız Memleket karizma görsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    asıl ERKAN kardeşin yüreği karekteri Som Altın kutlarım seni Hemşerim Gurur duyduk seninle hepimize herkese örnek olmasını dilerim Saygılar Erkan Hemşerime
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    İnsana yakışır bir hareket örnek teşkil eder inşallah kimse hakkı olmayan paraya ziynete makama hakka el uzatmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (2 yıl önce)
    Helal olsun kardeşimize , tırnağı taşa değmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Altınını teslim eden İşçiye bir 300- 500 TL vermek çok mu zordu.İyi insanlara sahip çıkalım.
    0
    0
    Yanıtla