SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Yasağı Denetimi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 ayrı caddede park yasağı uygulamasına başlanıldı.

Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereğince Dede Korkut Parkı'ndan Orduevi önüne kadar olan güzergahta Atatürk ile İnönü caddeleri arasında çift şerit trafik akışının sağlanması amacıyla iki taraflı park yasağı uygulamasına bugünden itibaren geçildi.

Park yasağının yoğun trafiğe rağmen cadde üzerinde rastgele araç parkları yapılması, araç parklarının çoğu zaman 2 sıra haline geldiği, park şeritlerine araç giriş, çıkışlarının düzensiz olmasından dolayı tek şeritten akan trafiğin durma noktasına gelmesinden dolayı alındığı kaydedildi. Sözü edilen caddelerde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ile Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü görevlileri kontrollerini sıklaştırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız