SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partimizle İlişkisi Kesilmiştir"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “ayetle dalga geçen vidosu” gündeme gelen ismin partiyle ilişkisinin kesildiğini bildirilerek, yaşanan durumu parti olarak asla kabul etmediklerini açıkladı.

Radyoda Fussilet Suresi okunduğu esnada arkadaşlarıyla ağlıyormuş gibi yaparak o anları kayda alarak ayetle dalga geçtiği videosu ile gündeme gelen Malatya CHP Gençlik Kolları eski başkanı Ozan Kaygusuz’un partiyle ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, videoyu konu durumu kabul edilmez bulduklarını belirterek, “Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen Ozan Kaygusuz'un hiçbir görevi olmamasına rağmen geçmişte görev yapmış olması dolayısıyla sosyal medyadaki video paylaşımı hangi tarihe ait olursa olsun partimiz tarafından asla kabul edilemez. Partimizle ilişkisi kesilmiştir” ifadelerini kaydetti.

AKP MİLLETVEKİLLERİNİN TEPKİSİ

Bu arada, AKP Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı, eski CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Ozan Kaygusuz'un sosyal medyada yer alan ve dini değerlerle alay edilen görüntülerine tepki gösterdi.

Bülent Tüfenkci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Z Kuşağı dediler, Y Kuşağı dediler, X kuşağı dediler... Gençleri kategorize edip akıl bulandırmaya çalıştılar. İşte istedikleri gençlik... Malatya CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Kaygusuz, yanındaki 2 şahısla birlikte dini değerlerle alay ediyor." ifadelerine yer verdi.

AKPMalatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise sosyal medya hesabından, "Andolsun ki sözlerini onlara soracak olsan: 'Lafa dalmış, eğleniyorduk.' diyeceklerdir. De ki: 'Allah'ı, ayetlerini ve Resul'ünü mü alaya alıyorsunuz?' (9/Tevbe, 65)" ayetlerini paylaşarak, "CHP'nin zihniyeti hiçbir zaman değişmez. Dini değerlerimizle alay edecek kadar alçaksınız… Yazıklar olsun..."ifadelerini kullandı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • KEMAL TAN (2 yıl önce)
    Ozanla ilgili yapmak gerekirse önce senden başlamak lazım koskoca il başkanısın tanıman gerek bu çocukları yeterli mi diye zaten o da cahillik yapmıstır ukalalık yapmıştır ancak sana diyecegim bir sey var ki o da o koltuğu bırakmandır senin yüzünden bu parti bu ilde bir adım ileri gitmiyor seni orda neden tutuyorlar onu da anlamış degilim yeter senden başka kimse yokmu o koltuğa yapıştın kaldın paraya mı ihtiyacın var cokmu fakirsin yada cok mu iyi yönetiyorsun e paradan yana da sıkıntın zaten yok alman gereken en dogru karar istifa etmendir ha bu arada çelişkili ifadelerlede kimseyı de yanıltma
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Partinizde böylesi ınsanlar var oldukça o parti hiç bir zaman kazanmayacaktır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Tevfik Dilek (2 yıl önce)
    CHP bu ahlaksızlığı kafirligini yapanı partiden sildi oh bitti bu şekilde bir ak parti li biri CHP nin inancıyla değeriyle alay etseydi Veli Ağbaba başta olmak üzere CHP Türkiye'de ayağa kalkardı burada partilerin üstü bir durum var Allah in Kur'an i kerimle ayetleri alaya almak var savcılık soruşturma açmalı halkı kin ve düşmanliga düşürücü dini değerleri aşağılayıcı bir durum var İslam'a hakarettir bu
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Mehmet Naim YAZ (2 yıl önce)
    Önemli olan böyle bir yanlışı kabullenmemek ve anında tavır sergilemesi; Umarım bundan sonra da olması muhtemel olayları önceden kavrayıp bu tür densizliklere müsaade etmemek ve fırsat vermemektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Usulsüz devlet malını çalan gazeteci A.t.g diye yazılıyor. Ayetle dalga geçtiği için Ozan Kaygusuz tamemen ifşa ediliyor. Bu hedef gösterme değilmi?
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Salim Aztosun (2 yıl önce)
    İşte yine bir CeHaPe vizyonsuzluğu daha. Bakarayla makara geçenler büyükelçi oluyor halbuki. Makaracıyı ilk tebrik edenlerden birisi de eminim Tüfenkçi Bey'dir
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    En azından işe girmek için bir yerlere gelmek için gençlik kollarına üye yada başkan olmuyorlar.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • ikdidar olunca onuda bir yerlere getirirler bekle gör
    %62
    %38
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Bakara makara diyen rüşvetcileri büyükelçi yapan zihniyetin temsilcilerinin bu konuda birşey söylemeye hakkı olamaz.Kaldıki CHP gereğini yapmış ayetle dalga geçen şahsın parti ile ilişkisini kesmiştir.Aynı mevzu akp de yaşansa idi ozan kaygusuz bir yere büyükelçi atanırdı.Chp ve onun il başkanını yürekten kutluyorum.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • ikdidar olunca belki bu şahısda elçi olur
    %40
    %60
    Yanıtla
  • 1649957173 (2 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    O iş akp zihniyetine ait.Sadece omu? Terörist başı ile resim çektirenler,bakan oluyor,bakan yardımcısı oluyor görmüyor musunuz???
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Çok haklısınız ama Bakara suresi için makara demenizi kınıyorum...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1649956947 (2 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Onu asıl diyen rüşvetçi ve onu büyükelçi olarak atayanları kinadinizmi çok merak ediyorum.Şahsen Allahu Teala'nın söz ve hükümleri ile dalga geçmekten,alay etmekten Allah'a sığınırım.Müslüman Türküm çok şükür,bütün inançlara saygım var.Ama Allah Peygamber edebiyatı yapıp halkımı kandıranlara asla saygım yok olamaz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Borte (2 yıl önce)
    Gençlik kolları il başkanı diyorsunuz sonra iddia edilen diye devam ediyorsunuz ne kadar inandırıcı siniz farkında mısınız.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Yusuf (2 yıl önce)
    Inşallah mezar size nasip olmaz bir dua okuyaniniz olmaz bu isin partisi yok insan olan bunu yapmaz yazik cok yazik
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ne CHP ne akp ikinizde kaybedeceksiniz
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ozan Kaygusuz bu video çıkmadan önceye kadar chp Malatya gençlik kolları başkanı idi başkan neden yalan konuşuyorsun Ve bu video çıkınca hemen görevden alınıp başka birini koymuşlar
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    İlgili kişi görevden alınarak gerekli hassasiyet gösterilmiş. CHP il yönetimini tebrik ederim. Ayetlerle dalga geçen malum şahsı büyükelçi olarak arayanlar örnek alsın.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • acelen ne iktidar olunca belki elçide yapılır vekilde... sabret vaktin varsa...
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)1649879116 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar ilgi alanınıza giriyorsa bir an önce siz değerlendirin! Görev yaptığı parti kapıyı göstermiş. Utanması gereken o edepsizliği yapan kişidir. Bu ve benzeri kişiler ne iktidar partisi ne de muhalefet partisi tarafından korunmalıdır. Yine de terfi ettirmek isterseniz o da sizin güzelliğiniz!
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Her kim olursa olsun insanların değer verdiği kutsal gördüğü hiçbir şey ile dalga geçilemez. Eğer konu başka yerlere uzayacaksa uzar gider karşı tarafın argümanları daha güçlü ve daha çok siyasi olarak bakmadım olaya ayetle dalga geçen kişi büyükelçi yapılmışsa o da yanlış bu olay ne işe o da aynı ama bu olayda bilerek dalga geçilmiş daha abes bir olay
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı fikirdeyim. Umarım "bizim cahil" ayrımı yapılmaz ve bağışlanmaz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • 1649881591 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    İlişiğinin kesilmesi malumu gizlemenin başka yolu seçime az kaldı sonra geri dönüş yapar.
    %58
    %42
    Yanıtla