SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paşaköşkü, Hasanbey ve TÖTM'de Silahlı Olaylar

Paşaköşkü, Hasanbey ve TÖTM'de Silahlı Olaylar
A- A+ PAYLAŞ

Paşaköşkü'ndeki bir işyerinde çalışan şahıs pompalı tüfekle yaralandı. TÖTM'deki kalabalık silahlı kavgaya polis müdahale etti.

PAŞAKÖŞKÜ'NDE..
Paşaköşkü Caddesi üzerinde saat 19.40 sıralarında meydana gelen olayda bir kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Olay, Paşaköşkü Camisi civarında meydana geldi. İddiaya göre, kavga için işyerine gelen Bulut Ö., işyerindeki İlyas Ç. tarafından bıçala kovalandı. Kovalamaca sırasına İlyas Ç. pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralandı.

Olay yerinde 3 adet tüfek kartuşu bulunurken, Bulut Ö.'nün kaçtığı öğrenildi.

Olay yeri yakınında pompalı tüfekle birlikte görülen ve yaralı İlyas Ç.'nin yeğeni olduğu öğrenilen İbrahim E. ise polis tarafndan yakalandı.

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇTI..
Saat 19.15 sıralarında da Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde bir işyerinin önünden pompalı tüfekle havaya ateş açıldı.

Olaydan sonra kaçan şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

TÖTM'DE SİLAHLI KAVGA..
Bu arada, Turgut Özal Tıp Merkezi kantinler bölgesinde de saat 23.30 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 30 kişilik iki grup arasında kantin civarında silahlı kavga çıktı.

Silahla yaralananın olmadığı kavgaya polis müdahale ederek, olayda tabancayla ateş eden şahsın yanı sıra olaya karışan bazı kişileri yakaladı.

Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği kavga sırasında açılan ateşte kantinin camında isabet olduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

SERVİS MİNİBÜSÜNE ATEŞ AÇILDI
Orduzu Vaizpınarı'nda da park halinde olan bir servis minibüsüne belirsiz bir saatte ateş açıldığı öğrenildi. Olayı farkeden minibüs sahibinin ihbarı üzerine polis araştırmaya başladı. 

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Paşaköşkü'ndeki olaydan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    Huzur şehri Malatya, Dar'ul Rıfat Malatya, Cennet Malatya... O güzel Malatyalılar güzel atlarına binip gittiler... Malatya'da Malatyalılar azınlık kaldı, Malatya'nın ise sadece adı kaldı...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Malatya bildiğimiz gibi teksas a dönüştü resmen. Çarşıya cikmaya korkar oldum valla canı sıkılan adam öldürüyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Müslümanlar birbirine düşmüş , güzel ahlak önemlidir. yetiş ya Muhammed s.a.v. yetiş ya Ali r.a.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    O kadar göç alırsan afgan i suriyeli si Pakistan lısi üstüne doğu dan ne olduğu belli olmayanları belediyelere doldurursaniz güzel im malatya olur mafya şehri utanç duysun kimler sebep olduysa
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Dediğinize sonuna kadar katılıyorum fakat bu olayı yapanlar türk
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)ŞAHIS isimli kullanıcı yorumuna
    Türk olduklarını nereden biliyorsun, secerelerine mi baktın? Bu şehirde sadece Türkler yaşamıyor. kürtler, araplar, ermeniler, afganlar ve pakistanlılar da yaşıyor.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ne fark eder ha türk ha Kürt sonuçta suç işlenmiş
    %43
    %57
    Yanıtla