SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Patpat Devrildi.. 1 Ölü, 9 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-10-02 02:17:21
Patpat Devrildi.. 1 Ölü, 9 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 'Patpat' da denilen römorklu çapa motorunun devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesi Hasırcılar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasırcılar mevkiinde Malatya istikametine seyir halinde olan Oğuzhan G. yönetimindeki tarım aracı patpat, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada sürücünün yanı sıra aracın römorkunda bulunan aynı aileden Fadime G., Elif Eylül G., Nursel G., Zeynep G., Kazım Can G., Perihan G., Bedriye G., Tülay U., ve Gülay U. yaralandı. Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Bedriye G. kaldırıldığı hastanede kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Buradan Valilik ve Emniyet yetkililerine sesleniyorum, özellikle şu patpat denen araçlar ile aydınlatma ve ikaz ışıkları yetersiz römorklu römorksuz traktörlerin bir an önce trafikten çıkarılması gerekmektedir. 15 Temmuz öncesi fetocu trafik polisleri nasıl hız radarı tuzağı kurup vatandaşa aşırı para cezası kesmeyi becerdilerse, şimdiki polislerimiz de şehirlerarası yollardaki bu tür araçları tuzak kurarak avlayabilirler. Böylece aptalca kazaların önüne de geçilmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    trafikteki görevliler (trafik polisleri değil) eğer karar verseler bu tür tarım aracları ve bilhassa sehir içinde yol ortasında araclarını yolun ortasına bırakarak atık kagıt plastık vb malzeme toplayan vatandaslar, için trafikte kaos ta olmaz kavgada olmaz. ama O meshur bu işte gorevli ve söz sahibi olan yetkililer bu işin çözümünü yaparlarsa.Neredeeeee teeehooo zorr....
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA44 (6 yıl önce)
    Aynen dogrudur..tamamen katiliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    İlgili araçların trafiğe çıkması KANUNEN YASAKTIR ancak buna rağmen göz yumulmaktadır. Çünkü pek sayın idarecilerimiz bilmektedir ki vatandaş o denli yoksul bırakılmıştır ki patpata da binemezse belki buna itiraz ederler de oylar azalır... Göz göre göre kanunu çiğnetenler utansın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (6 yıl önce)
    Sayın yetkililer lütfen şu patpat meselesine bir el atın yoksa çok daha fazla insanımız ölecek. Patpat denen makina bildiğiniz pancar motorudur. Pancar motorundan otoyolda giden taşıt yapmak biz Türk’lere nasip olmuştur!!! Bir beyin cerrahı olarak Malatya’da karşılaştığım kazalar içinde en ağır sonuçları veren kaza şeklinden biridir. Üstü açık ve her an devrilme potansiyeli olan bu garip aracın trafiğe çıkması emliyet yetkilileri tarafından bir an önce önlenmelidir. Yoksa daha çok canlar gider bu Malatya’da. Elçiye zeval olmaz...
    0
    0
    Yanıtla