SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Patpat' Devrildi, 6 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-07-01 11:46:32
'Patpat' Devrildi, 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde, 'patpat' olarak da adlandırılan çapa motorunun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Malatya- Elazığ karayolundaki kaza  Mehmet Genç'in (28) kullandığı çapa motoru,  Kıyıcak Mahallesi mevkisinde devrilmesi sonucu meydana geldi.

Kazada, sürücü ile çapa motorunun römork kısmındaki Sultan Çelik (78), Remziye (22), Hayder (64), Sultan (24) ve Hanımşah Umutlu (61) yaralandı.

Sağlık ekiplerince İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Dün kazanın yaşandığı saatlerde o yoldaydık. Kontrolsüzce giden pat pat motorlar, ağır vasıtalar, traktörler araçlar otobüsler var. Bir sürü araç kaza ile karşı karşıya. Denetimler daha da sıklaşmalı tedbirler artırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    çok acayip bir araç tarlada bahçede olması gerekirken oto yolda hız limitlerini zorlayacak kadar hız yapıyorlar sonuç kaçınılmaz bunlara denetim şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Nedir bu pat pat bununla yolcu taşınması karayoluna çıkması yasaklanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Bilindiği gibi bir iş makinesi olan çapa motorlarının karayolları trafiğine çıkması yasak. Bildiğin yasak yani. Traktör römorkuna yüklenerek çalışacağı bağa bahçeye götürülmesi gerekiyor. Ancak halkımız hem gariban hem de pinti. Bu gudubet motorlara römork taktırıp, koltuk ve direksiyon taktırıp karayolunda kilometrelerce sürmeyi marifet sanıyor. Devlet izliyor. Yasak demiş miydim? Bak yasak yani bildiğin yasak ama devlet seyrediyor. Halkımız fakirdir ellemeyin mi diyor artık ne diyorsa. Devlete bak devlete...
    0
    0
    Yanıtla