SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Patpat'a Çarpıp Takla Attı.. 2 Yaralı

Patpat'a Çarpıp Takla Attı.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesinde yakınlarında patpat denilen bahçe tarım aracına çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ve oğlu yaralandı.

Fikret Yeşil (59) yönetimindeki 06 MMZ 83 plakalı otomobil, Elazığ-Malatya karayolu Kıyıcak mevkisinde park halindeki patpat motoruna çarparak takla attı.

Kazada, yaralanan sürücü ve oğlu Ömer Yeşil, 112 Acil Servis ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • emre kadir özçelik (8 yıl önce)
    sadece kale için geçerli değil traktör ve tarım makineleri kullanan kişiler yollara patı diye çıkıyorlar sonra sıkıntı oluyor kale yolunda sınır 70 olsa bunlar çıksa yine kaza olur yine sonuç böyle olur aslında caydırıcı cezalar olması lazım traktör kullanan kişi ana yola direk çıkınca kazaya sebebiyet verdi mi hem aracın zararını karşılamalı hemde tazminat vermeli ki bunların önüne geçilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli İbrahim (8 yıl önce)
    Her yıl kale ilçesinde onlarca traktör v.s. Kazası oluyor. İlçe sakinlerinin bu konuda daha duyarlı olması için jandarma trafik başta olmak üzere gerekli tedbirlerin alınması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla