SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazartesi'nden İtibaren Trafiğe Kapalı

0
Güncellendi - 2017-07-10 16:29:56
Pazartesi'nden İtibaren Trafiğe Kapalı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan Battalgazi (Eskimalatya) yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapacak. ilk kazmayı 10 Temmuz Pazartesi günü vuracak olan Büyükşehir Belediyesi caddeyi standartlara uygun hale getirecek.

Birinci etap çalışması İtfaiye kavşağından başlayıp, Kantar’da son bulacak. Altyapı çalışmaları kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü içmesuyu ve kanalizasyon, FEDAŞ elektrik, AKSA doğalgaz, Türk Telekomda fiber hat çalışmaları yapacak. Bu çalışmaların devamında Büyükşehir Belediyesi üstyapı çalışmalarına başlayacak.

750 metrelik bölümde Büyükşehir Belediyesi, 2.5 metre genişliğinde kaldırım, 2 metre genişliğinde cep otopark, 2 metre genişliğinde bisiklet yolu 14 metre genişliğinde yollar, 1 metre arayla aydınlatma ve ağaçlandırma çalışması yapacak. 36 aydınlatma direğinin monte edileceği cadde’ye 72 adette ağaç dikilecek.

Düzenleme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapanacak cadde için çeşitli önlemler alan Büyükşehir Belediyesi alternatif yolları da belirledi. Çalışmayı 2 ay gibi kısa sürede bitirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, cadde’nin tamamını etap etap yapacak.

Gidiş istikameti Düşün Sokak ve Köprüağzı Caddesi üzerinden sağlanacak. Dönüş güzergahı ise Göztepe Caddesi, Akgeyik Sokak ve Kavak Caddesi istikameti üzerinden sağlanacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Yapılan her çalışma güzel olacak kanaatindeyim. FAKAT ; yaklaşık 1 yıldır Alibaba'dan, Ziraat Okuluna kadar olan bölüm ara-ara kazılıp, üstü kapatılıp, çukurun-tozun çilesini o yöredeki halk çekmekte. Ayrıca tek yön işeretlerinin yetersizliği de bu yolda sık-sık kazalara neden olmaktadır. O yörede yaşayanlar bunu çok iyi bildiği için, yapılan çalışmaların tedbirsizliği ve bir türlü bitmeyişi, doğal olarak insanların eleştirisine yol açmaktadır. En önemlisi de çalışmayı yapan kurumların bu duyarsızlığının, İnsanlara olan saygısının olmayışıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (7 yıl önce)
    Bişr şeyi de beğenin....Sahi o kadar iyi biliyorsanız siz gidin başvurun yapın..İnanın bir şaheser çıkarırsınız..Her zaman muhalif olabiliyorsunuz ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren (7 yıl önce)
    Belediyemizin süper ekipleri yapacak yeni bir işkence geliyor gibi seziyorum :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem Ayas (7 yıl önce)
    Gecikmişte olsa yerinde bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (7 yıl önce)
    Herzamanki gibi önce yetişmiş ağaçları kesin yerine bodur gölge yapmayan gölgesi olsada hemen budanan şeyler dikin.geniş kaldırım yapılsın çünkü eskimalatyaya yaya gidiyor insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kileyik (7 yıl önce)
    Büyükşehir yetkililerine sesleniyorum yeşilyurt yakınca mah. Huzur evi önü bi gelip kontrol etsinler maski geldi su boruları değilti cevre düzenlemesi unutuldu basın haberler cıkıpta demeyikki su kadar km su borusu değişti calışıyoruz demeyin su borularını değiştirdik vatandaşımızın yollarını darmaa dağın ettik inşallah 1 2 seneye kadar yolları yamalı bir şekilde asfaltlarız diyin huzun evi önü ve cevresi hizmet sıfır basını ve yetkililerde gelsi bu civarı bi gezssin gorsun bakalım gizmet varmı yok burası rum kesimi heralde burda hiz met 0 0 0
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Tokiii ( 2 nci etap) yolları harebe ne zaman Bİ HABERİNİZ olacak sayın başkan neden bu ayrımcılık yeter!!! fahri kayahana yapmadığınız kalmadı buradaki insan insan değilmi!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (7 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    fahri kayahan zengin semt orhan kerdeş buraya yapılmasınmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Geçimi yol üzerindeki trafiğe dayanan esnafın durumu ne olacak 2 ay ? Vergiler sigortalar giderler ev geçindirmek kimse bunları düşünmüyor. Trafiğe kapatmadan çözüm bulunamamıydı? Kayseri de olsa 3 vardiya çalışılarak 15 günde bitirilir bu cadde. Ama nerde öyle vizyonlu yöneticiler. Vatandaş esnaf herkes çile çeksin. Kimsenin umurunda değil. Cadde de 25 yıldır kaldırım yok ışıklandırma yetersiz. Hele şükür birilerinin aklına geldik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Büyüyen ağaçları başka yerlerde değerlendirin Beydağ olabilir yada mismis park arkası
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Not edin, 2 ay gibi kısa bir sürede bitireceklermiş.
    0
    0
    Yanıtla