SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pes Etmiş Değil, Mücadele Eden Bir Takım"

A- A+ PAYLAŞ

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Pes etmiş değil, mücadele eden bir takımla oynayacağız, iyi futbolla üç puan almak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Hatayspor, çalışmalarını sürdürüyor. Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman, dar alan ve 5’e 2 top kapma ile devam ederken, son olarak taktik idmanı yapıldı. Antrenmanda açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Ligdeki sıralaması altta olsa da son maçlarını analiz ettiğimiz de kesinlikle pes etmiş bir takım değil, tam tersine mücadele eden bir rakiple oynayacağız” diye konuştu.

"Mücadele eden bir rakiple oynayacağız"
Ömer Erdoğan iyi bir futbolla üç puan almak istediklerini belirterek, “Hazırlıklarımıza devam ediyoruz, maça çok zaman kalmadı. Kolay bir maç olmayacak, ne kadar Malatyaspor şu anki ligdeki sıralaması altta olsa da son maçlarını analiz ettiğimiz de kesinlikle pes etmiş bir takım değil, tam tersine mücadele eden bir rakiple oynayacağız. Aynı ciddiyetle sahamızda iyi bir futbolla üç puanı almak istiyoruz, çok ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu. Sakat futbolcular ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Burak’ın sakatlığı beklediğimizden daha iyi çıktı. Bir ihtimal hafta sonu kullanabileceğiz, takımla antrenmanlara başladı. Ona göre karar vereceğiz. Mame Diouf’un da durumu iyi gidiyor. Sakat olarak Traore ve Burak Çamoğlu dışında eksiğimiz yok” dedi.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • stamermor@gmail.com (2 yıl önce)
    Sus sen konuşma senin yüzünden Malatyaspor şuan amatör liginde.
    %72
    %28
    Yanıtla