SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pitbullu Saldırıya 1 Tutuklama

0
Güncellendi - 2022-01-08 23:23:28
Pitbullu Saldırıya 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kavga ettiği şahısların üzerine Pitbull cinsi köpeğin saldırtılmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan baba-oğuldan, oğul tutuklandı.

İddiaya göre, Ferhadiye Mahallesi'nde M.Y. ile A.M. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda darbedilen M.Y, daha sonra A.M'nin M.M'nin iş yerine kalabalık bir grupla geldi. M.M, ise pitbull cinsi köpeği kalabalığın üzerine saldı. Olayda, M.M. ve A.M. darp sonucu, M.Y. ise pitbull saldırısında yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Pitbull cinsi köpek ise Büyükşehir Belediyesine ait hayvan nakil aracıyla barınağa götürüldü.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.M. ile A.M, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Müşteki M.Y, "Neden baktın?" iddiasıyla A.M. ve babası M.M. ile kavga ettiklerini, A.M'nin iş yerinin önünde bulunan pikabın arkasından pitbull köpeği getirerek üzerine bıraktığını, köpeğin sol ve sağ bacağını ısırdığını ileri sürdü.

Şüphelilerden M.M. ise kavgada oğlunun darbedildiğini, bu sırada pikap arkasında zincirle bağlı köpeğin zincirini kopararak M.Y'ye saldırdığını, köpeği zarar vermemesi için alıp uzaklaştırdığını öne sürdü.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.M, tutuklandı, M.M, ise serbest bırakıldı.

Bu arada, şüphelilerin yakınları oldukları öne sürülen bazı kişiler, olayın basın tarafından yazılması nedeniyle tutuklama yapıldığı iddiasıyla, basın mensuplarına tepki gösterdiler.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fazla yürek yemeyin (2 yıl önce)
    Hazımsızlık yapar, mahkemeyle basın suçlu pitbull haklı , bu zihniyetle bugüne kadar yaşamanız mucize, milletin sabrını test etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeğenim fazla sıfırbir dizisi izleme ve sonrada ne yazdığını bidaha yaz kimse bişey anlamadi. Pitbul haklimi demek istedin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübegli (2 yıl önce)
    Bu pitbull ve benzeri yasak ırk köpekleri besleyen gençlerin tipine,şekline saç trasina, konuşmasına bakın ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. hepsi aynı tipler hepsi özenti
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Iki cb çıkarmış sayısız ünlü sanatçı siyasetçi ve iş adamı ve ülke de itibarlı insn çıkarmış şehrin haline baksana ne hale getirdiler resmen o Güven veren şehri yerini üçüncü çağ ülkesine döndü yazık ne yazık
    %100
    %0
    Yanıtla