SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Piyasaların Yeniden İstikrara Kavuştuğuna Şahitlik Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Başkan Güder, “Bölge ekonomimizin mihenk taşı olan Canlı Hayvan Pazarındaki üreticilerimize, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Başkan Güder’e ve Milletvekili Tüfenkci’ye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ve Malatya Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Kırma, üreticilere en güzel hizmeti vermek adına yerel yönetimler olarak gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söylediler.

Canlı Hayvan Pazarı’ndaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, “Üreticilerimiz adına hem belediye başkanımıza hem de milletvekilimize teşekkür ediyorum. AK Parti her zaman üreticilerimizin ve çiftçilerimizin yanında olmuştur. Bakanlığımızın vermiş olduğu çok güzel destekler var. Bazı sorunlarımız var bunları da dile getiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” derken, Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ise, “Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin bu anlamlı ziyareti bizleri mutlu etti. Üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. Hayvancılık çok önemli bir dönemden geçiyor ama gelişmelerden oldukça ümitliyiz. Güzel şeyler olacağına inancımız tamdır. Hayvanclığın önü açık olmalı. Bu anlamda her daim bizlerin yanında olan Başkanımıza ve Milletvekilimize teşekkürlerimi iletiyorum.”  dedi.

Malatya Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Kırma ise, “Devamlı yanımızda duran Başkanımız Osman Güder’e ve Milletvekilimiz Tüfenkci’ye teşekkür ediyoruz. Üreticilerimiz yöneticilerimize güveniyor. Eksikliklerimizi gidermek noktasında ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bugün ki ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİLERİMİZ VE ÜRETİCİLERİMİZLE SÜREKLİ İÇ İÇEYİZ”
Güder,  Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ettik. Birlik ve oda başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Sorunlarını dinledik, çözümü noktasında ilgili birimlerimize talimatlarımızı verdik. Özellikle hayvancılıkta üreticilerimizin birinci problemi yem maliyetlerinin yüksek olmasıdır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Hükümetimizin gübre ve yem fiyatları ile ilgili bir girişimi oldu. Fiyatlar Nisan ayına kadar sabit tutulma kararı alındı. Buda üreticilerimize ciddi katkılar sağladı. Az önce bir vatandaşımızla karşılaştık ve vatandaşımız Dünyanın tek liderinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu söyledi. Yaparsa AK Parti yapar, çözerse AK Parti çözer. Üreticilerimize hayırlı işler diliyorum, bol kazançlar diliyorum. Battalgazi Belediyesi olarak bizler çiftçimizin ve üreticilerimizin her daim yanındayız. Sürekli onlarla iç içeyiz” dedi.

“HALKIMIZLA BİRLİKTE YOL ALIYORUZ”
Canlı Hayvan Pazarı’nın canlılığından dolayı memnuniyeti dile getiren Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Bugünde Canlı Hayvan Pazarındaki üreticilerimiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Malatya’daki Canlı Hayvan Pazarındaki ticaretin canlılığı bizleri mutlu etti. Gittiğimiz her yerde yapılan olumsuz propagandalara rağmen vatandaşlarımızın dünyada olup biteni yakından takip ettiklerini görmek ve bu algılara inanmadıklarını görüyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hem çiftçilerimizi hem üreticilerimizi hem de vatandaşlarımızı enflasyon karşısında ezdirmeme noktasında verdiği sözlerinin yerine geldiğini sevinerek görüyoruz. Gübre ve yem fiyatlarının sabitlenmesi ile beraber piyasaların yeniden istikrara kavuştuğuna şahitlik ediyoruz. Bizler sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Nerede bir sorun varsa bizler mutlaka oradayız. Sorunlarımızı çözme noktasında halkımızla birlikte yol alıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet Semih (1 yıl önce)
    Hayvancılığı el birliğiyle bitirdiniz. Yem fiyatları almış başını gidiyor. Etin kilogram fiyatı uçmuş. Türkiye gibi bir ülkede şuan yurtdışından hayvan ithal ediyor. Yazıklar olsun. Ak partiye oy veren aklını sorgulasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Allahım sen büyüksün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • He he (1 yıl önce)
    Şok olmamak elde değil. Allah ya milletimizin aklına mukayyet olsun yada Bület vekiilin. istikrarın i si bile bizim Malatyada bizim Türkiyede kalmadı. Acaba Bülent vekil rüyada mı yoksa başka bir devlette mi konuştu. Yoksam tarihleri mi karıştırdı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • behlül (1 yıl önce)
    evet sayın vekilim siz yaptınız ...peki bu hale kim getirdi .. onuda sizin sayenizde bileydik iyiydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    piyasa istikrara mı kavuşuyor ? kimin piyasası bu acaba biz bi istikrar göremiyoruz doğalgaz elektrik su market alışverişinde ? canlı hayvan pazarındaki ineklerle konuşsanız daha verimli sonuç alırsınız kimse kimseyi de kandırmamış olur
    %100
    %0
    Yanıtla