SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Polis, 3'ü Yabancı Uyruklu 10 Hırsızlık Şüphelisi Yakaladı

Polis, 3'ü Yabancı Uyruklu 10 Hırsızlık Şüphelisi Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da depremler sonrası artan hırsızlık olaylarıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak 3'ü yabancı uyruklu 10 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yakalanan hırsızlık şüphelileri ile ilgili şu bilgi verildi:

"- Hacı Abdi Mahallesinde açıktan hırsızlık olayını gerçekleştiren biri yabancı  uyruklu olmak üzere üç şüpheli şahıs suç üstü yakalanmıştır. 
- Zafer Mahallesinde açıktan hırsızlık olayını gerçekleştiren iki yabancı uyruklu iki şüpheli şahıs suç üstü yakalanmıştır.
- Çilesiz Mahallesinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olay şüphelisi üç şahıs yakalanmıştır. 
- Bentbaşı Mahallesinde meydana gelen Resmi Kurumdan hırsızlık olayının şüphelisi yakalanmıştır.
- Zaviye Mahallesinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayının şüphelisi suçüstü yakalanmıştır."

Bu arada, depremde ağır hasar gören evlerin yanı sıra yıkım yapılan alanlardaki enkazlarda hırsızlık olaylarının yoğun bir şekilde devam ettiği belirtiliyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Fazilet-ül cehalet (8 ay önce)
    Her konuda Avrupa ve Amerikayı örnek alanlar,Polis yetki ve selahiyeti açısından da Avrupa ve Amerikayı örnek alırsa güvenlik sağlanır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali (8 ay önce)
    Emniyet teşkilatımıza versinler yetkiyi ne hırsız kalır ne arsız eli kolu bağlı polisimiz gerekirse arsizi hırsızı piskipoti hapcisi pezevengini muma çevirir yetki ve yasa cikarilirsa hepsi pissik gibi olur vatandaşta emniyet teşkilatımızi canı gönülden destekler.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Göstermelik birkaç kişi yakala. Dönüp kaçacakları sokak bırakarak ana yolda trafik çevirme yap. Yakalanmayan suçluların herkese zarar vereceğini ne zaman anlayacak emniyet?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Zeki (8 ay önce)
    Bizim de ağır hasarlı evimize girdiler, polise gidiyorsun ilgilenmiyorlar. Ülkede güvenlik problemi var, fırsatçılık var, arsızlık var, vatandaşını koruyamayan bir güvenlik teşkilatı var, suçluyu koruyan bir adalet teşkilatı var, var oğlu var… ülke maalesef kanunlarıyla kurumlarıyla tekeri patlamış bir kamyon gibi uçurumdan yuvarlanmış gidiyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyalı (8 ay önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen bunları dile getirince polis düşmanı oluyorsun, vatan haini oluyorsun ama bir tek haklı olmuyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yangından mal kaçırır gibi camı çerçeveyi indirirse bir millet olacağı da… polis demek kolay yasa ne diyorsa polis onu yapar.. yakalar adalete teslim eder, gerisi yargının işi.. yargı ne yapar??… yasa ne diyorsa onu yapar… yasaları kim çıkartır?. Siyasile!… Asıl mesele burada… adamın 60 dosyası var dışarda polis ne yapa bilir? Yargı ne yapa bilir? Sorunun cevabını polis ile yargıda aramak beyhude dir… davulcularla, konvoycular bu işe de ele atarsa sorun çözülür..
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Siz herhalde burada yaşamıyorsunuz. Milletin kapı penceresini almaya fırsat kalmıyor ki, bu hırsızlar mal sahiplerinden önce davranıyor. Aşikar olan bir şey var ki o da bu devletin kanunları ve mahkemeleri pek bir şeye yaramıyor ve adelet sağlamak yerine suçluları mükafatlandırdığı algısı oluşuyor insanlarda. Hakimlerde zaten hemen kanun kitabına bakıp karar veriyorlar ve kendilerine verilen insiyatifi asla kullanmıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (8 ay önce)
    Yabancı uyruklu.olduğuna arap değildir .Amerikalı yada Rus olabilir.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (8 ay önce)
    Yabancı uyruk dedikleri de sanırsın Kanada vatandaşı. Malınızı mülkünüzü bunca acının üzerine yağmalayan ensar kardeşleriniz Suriyeliler
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Eksi veren arkadaşlar Suriyeli kardeşlerine evlerini açabilirler lafta kalmayın icraat yapın
    %89
    %11
    Yanıtla