SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Operasyonunda 5 Silah Ele Geçirildi

Polis Operasyonunda 5 Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 3 pompalı tüfek ve 2 tabanca ile 1 kasatura ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, operasyon Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından izlemeye alınan 2 şahsın, Yakınca Mahallesi'ndeki evlerinde arama yapıldı. Aramada, 3 pompalı tüfek, 2 tabanca ile 1 adet kasaturanın yanı sıra mermi ve fişek ele geçirildi.

Ruhsatsız silahlara el konulurken, gözaltına alınan Ü.Ç. ve B.B. adlı şüpheliler hakkında işlemin sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Esnaf (4 ay önce)
    ALLAH var yerin altı var. ahiret var. Bu amellerle Azap görür insanoğlu. Efendilik en güzel şeydir.
    %100
    %0
    Yanıtla