SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Önayak Oldu

Polis Önayak Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da proje çerçevesinde eğitilen çocuk ve gençlerin oluşturduğu mehteran takımı gösteri yaptı. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nin başlattığı “Çağlar yanmasın” projesi çerçevesinde 35 çocuk ve gence mehteran öğretildi. Malatya Belediyesi Mehteran takımı görevlileri tarafından eğitilen çocuk ve gençler, Polis Haftası nedeniyle bugün gösteri yaptı.

PTT’den Soykan Meydanı’na kadar mehteran çalarak gelen çocuk ve gençlerin gösterisini, emniyet müdürlüğü yetkilileri de izledi. Grup daha sonra Malatya Park AVM önünde de gösteri yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız