SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi, Polis Vurmuş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 grup arasındaki bıçaklı ve silahlı kavgaya müdahale etmek üzere giden ekipteki görevli polis memurunun yaralanmasına sebep olan kurşunun, kavga eden grubu ayırmaya çalışan polis memurunun havaya ateş açması sonucu olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Malatya merkez Yeşiltepe Fatih Mahallesi'nde 2 grup arasındaki kavga için gönderilen ekipte yer alan polis memuru Ramazan Yurdagün sağ bacağına kurşun isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.

Polisin yaralanmasına sebep olan kurşunun, annesinin ölümü nedeniyle Diyarbakır'dan izin alarak gelen polis memuru A.O.'nın ağabeyini döven gruba müdahale ederken havaya uyarı ateşi açması sonucu değdiği kaydedildi. Polis memurunun uyarı ateşini kavgaya karışan diğer grubun silahla ateş açması üzerine yaptığı kaydedildi.

Olaydan sonra polis memuru A.O. ile H.O. ve A.A, karşı taraftan da E.T., N.T. ve T.T. ile 3 bayanın gözaltına alındığı belirtildi. Polis ekipleri olay yerinde 2 tabanca, 3 bıçak, 1 kürek ve 5 adet de sopa ele geçirdi.

Bu arada, yaralı polis memurunu sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız