SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Asayiş Operasyonları

A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki günde yapılan genel denetim ve uygulamalarda, bazı suç faillerinin yakalandığı, silah ve uyuşturucu ele geçirildiği, bir eve fuhuş baskını yapıldığı, ruhsatsız faaliyet gösteren 1 masaj salonuna tutanak düzenlendiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"• 26.10.2020 günü Cemal Gürsel Mahallesinde meydana gelen kapkaç (şahıs telefon ile konuştuğu sırada şüpheli şahıs elinden alıp kaçar) olayı ile ilgili olarak 62 noktada toplam 33 saat güvenlik kamera görüntüleri izlenerek tespit edilen M. A. isimli şahıs 03.11.2020 günü yakalanmış ve mahkemece tutuklanmıştır.

• Fırat Mahallesinde C. G. isimli şahsın yapılan UYAP sorgulamasında Malatya 10. Asliye Ceza Mahkemesince Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçundan arandığı tespit edilmiş,

• Göztepe Mahallesinde plakasız olarak seyir halinde görülen motosiklet durdurulmuş trafik yönünden 2.473 TL idari işlem uygulanmış olup bahse konu motosiklet yediemin otoparkına çekilmiştir.

• Akpınar Mahallesinde bir işyerinde arama kararına istinaden yapılan aramada işyerinin arka bölümünde bulunan masa üzerinde Paramatik Cihazı görülerek muhafaza altına alınmış, şüpheli Ö. B. hakkında 1072 Rulet, Tilt vb. Oyun Aleti ve Makinaları Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan adli tahkikata başlanmıştır.

• Başharık Mahallesinde bir ikamette fuhuş yaptığı tespit edilen bir bayan ve bir erkek şahsa idari işlem yapılmıştır.

• 2019/29545 soruşturma numaralı Açıktan Hırsızlık olayı ile alakalı olarak Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Olayın F.M şüphelisi olan M. Y. isimli şahıs ve çalıntı cep telefonu ile yakalanmış gerekli tahkikata başlanmıştır

• 4015 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 1073 araç incelenmiştir.

• 14 aranan şahıs yakalanmış, 9 yoklama kaçağı şahsa gerekli işlem yapılmıştır.

• İncelenen araçlardan trafik kurallarına aykırı hareket ettiği tespit edilen 109 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmıştır.

• Covid-19 tedbirleri kapsamında 398 işyeri, 13 park ve diğer alanlarda kontrollerde bulunulmuş, yapılan kontrollerde karantina ihlali yapan 6 şahsa ve kurallara uymayan 16 şahsa işlem yapılmıştır.

• Ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 1 masaj salonuna tutanak tanzim edilmiş olup gerekli işlemler yapılmıştır.

• Tehdit yoluyla 10.000 TL para isteme konusu şüphelisi 3 şahıs ekiplerimizce yakalanmıştır.

•4 Farklı (Dolandırıcılık, Güveni Kötüye Kullanma) olayından yakalanarak Adliyeye çıkarılan 1 şahıs Adli Kontrol kararı ile serbest kalmıştır.

•Yapılan diğer çalışmalarda;

-1 adet ruhsatsız tabanca,

-6 adet (7*65 çaplı) fişek,

-13.58 Gr uyuşturucu madde,

-36 adet narkotik hap,

-2,92 gr metamfetamin,

-1,90 gr kannabinoid ele geçirilip gerekli adli – idari işlem yapılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız