SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Gündüz ve Gece Aralıksız Denetim

Polisten Gündüz ve Gece Aralıksız Denetim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven Timleri, 3 Temmuz Pazar günü kent genelinde gün boyunca ve gece  geniş çaplı asayiş uygulaması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri tarafından, 3 Temmuz Pazar günü 08.00 ile 23.30 arasında öncelikle olayların yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere kent genelinde asayiş uygulaması yapıldı.  

Poolis ekipleri, bu çalışmada 5 bin 607 şahıs ve bin 549 aracın sorgusunu yaparken, araç ve üst aramalarında 20.45 gr metamfetamin maddesi,  1 adet uyuşturucu hap ve  1 adet kesici alet ele geçirildi.

Haklarında yakalama kararı bulunan 6 firari şüpheli yakalanırken, 1 kaçak göçmen  gözaltına alındı. Denetimlerde, yoklama kaçağı olan 29 kişiyi işlem yapılırken, bıçaklama yaralama suçundan aranan yaşı küçük 2, işyerinden hırsızlık suçu şüphelisi 1, araçtan hırsızlık şüphelisi 1  şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Uygulamalar esnasında hurdacılık yaparken çevreye rahatsızlık veren 2 şahsa idari işlem yapılırken, yine farklı suçlardan 10 şahsa idari işlem gerçekleştirildi.

Denetimler sırasında 43 araç sürücüsüne 27 bin 703 TL  para cezası uygulandı.

Genel asayiş uygulamaları ile denetimlerin devam edeceği öğrenildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Pandemi sonrası Malatya iyice zıvanadan çıktı. Etraf çakal,pislik doldu. Artık yeter. Bunlar çevrede bu kadar rahat dolaşmasınlar artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • deli çavus (1 yıl önce)
    Valilikten, emniyet müdürlüğünden daha sıkı tedbirler ve huzur operasyonları istiyoruz. Malatya lı bir vatandaş olarak tüm il ablukaya alınmalı ve her delik aranmalıdır. Tüm pislikler bu toplumdan temizlenmelidir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Çok güzel bir uygulama herzamn dewm eder inşallah Allah polisimizden razı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla