SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçarken Attıkları Yastıkta Uyuşturucu Çıktı

Polisten Kaçarken Attıkları Yastıkta Uyuşturucu Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Narkotik ekiplerince takip edilen bir araç kovalamaca sonucu yakalandı. Aracın içinde bulunanların kaçarken dışarı attığı yastık içinden uyuşturucu madde çıktı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen bir çalışma esnasında içerisinde 3 kişinin bulunduğu bir araç havalimanı yolu üzerinde durdurulmak istendi. Araç durmayarak kaçmaya başlayınca Narkotik ekiplerince takip edildi. Kovalamaca sonucu durdurulan araçta bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kovalamaca esnasında aracın içinden yola atıldığı tespit edilen yastık içerisinde 400 gram metamfetamin maddesi çıktı.  

Haklarında işlem yapılan şüphelilerden M.K. ve M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, O.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYALI (1 yıl önce)
    Emniyet uyuşturucu işini çok sıkı ve sistematik tutmalı MET denen uyuşturucu her yerde kökünü kazıyın elinizi taşın altına koyun vatandaş olarak bizde koyalım koordineli çalışalım sivil memurlar kadar fahri siviller olsun polis her yere ulaşamayabilir görenler bilenler şerefli ve namuslu insanlar gördüklerini bildiklerini söylesin sindirilmiş ve korkutulmuş herkes devlet bu işe bi çözüm bulsun gençliğimiz yok oldu ahlaki değerlerimiz yitip gitti Atatürkün geleceği bıraktığı gençlikte peygamberimizin ümmetinin gençlerine de yakışmayan bir yaşam şekli Allah devletimize zeval vermesin devlet her daim 18 yaşındadır kimse devletimden büyük ve güçlü değildir temiz bir Malatya temiz bir ülke için herkes sorumluğunu alsın ve taşısın ilerde açacağı yaralar tamir olmaz hasarlar ve etkiler bırakacağını tıp ve konu uzmanları anlatıyor saygılarımla...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Bekçiler gibi sivil polislerde yaya olarak 24 saat mahalle ve çarşıda gezmeli. Uyuşturucu bitirsinler.
    %100
    %0
    Yanıtla