SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçarken Vurdu, Durmadı

Polisten Kaçarken Vurdu, Durmadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin takip ettiği otomobilin, kavşakta başka bir otomobile çarpması ve kaçmaya devam etmesi kamera tarafından kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğüne ait Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasına Kasım 2022 döneminde yansıyan görüntüde  Paşaköşkü İsmet Paşa Caddesi Paşaköşkü Camii kavşağında meydana gelen bir trafik kazası dikkat çekti.

Kamera kaydında,TOKİ istikametinden Sıtmapınarı istikametine inen otomobil ile şehir merkezinden Çırmıhtı istikametine seyir halinde olan ve arkasında trafik polis ekibi olan bir otomobilin kavşakta çarpıştığı görülüyor.

Arkasında polis aracı olduğu halde kavşağa hızla giren Çırmıhtı istikametine giden otomobil, kavşakta yolun ortasında Sıtmapınarı istikametine inen otomobilin arka tamponuna çarpıyor.  Kaza otomobilin arka tamponunun düşmesi ile atlatılıyor. Ancak kazaya neden olan otomobil yoluna devam ediyor ve arkasında ise trafik polisi ekibi kovalıyor.

Kovalamacanın akıbeti hakkında ise bilgi edinilemedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hasib talha (1 yıl önce)
    Tamponu kırılan arkadaş az daha sabırlı olup önündeki aracın yanından geçmese,arkasından gelip bekleyip sağa sola bakıp öyle geçse kaza yaşanmazdı. Tahammülsüzlük ve sabırsızlık malesef. Sen sol şeritte ne arıyorsun öyle gelinir mi? malesef bu araçların arkasına girip takip mesafesi yapmayan çok
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Işık yeşil yanıyor önündeki araç sallana sallana gidiyor. Önündeki seri bir sekilde geçse kaza olmayacak çoğu kazalar bu gitmeyen sürücüler yüzünden yaşanıyor.adamin altında arabası var gitmiyor
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Siyah araç sahibine çok geçmiş olsun . Yeşil ışık yanınca adam gibi gitmeyenlere sinir oluyorum.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Siyah arac sahibi hak ettigini bulmus. Ne isin var sol seritte
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Parlayan yildiz (1 yıl önce)Fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Dörtyol agzinda temkinli gecmek lazim. Siyah arac gibi kuralli bozup karsi seritten gidilmez. Sabri yok ki
    %60
    %40
    Yanıtla