SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Narkotik Operasyonları

0
Güncellendi - 2020-10-02 01:12:49
Polisten Narkotik Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından 1 torbacı çok sayıda yeşil reçeteye tabi hapla yakalanırken, Asayiş Şubesi'ne bağlı ekiplerin uygulamalarında da uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Nartik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik operasyonları sırasında O.E. adlı şüphelinin, 1871 adet yeşil reçeteye tabi hap ve 1,30 gram metamfetamin maddesiyle ele geçirildiği belirtildi.

Ayrıca Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda ele geçen uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle ilgili de şu bilgi verildi:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı zaman ve yerlerde yapılan çalışmalar neticesinde;

• 29/09/2020 günü Pençe 2 ekibi olarak Dabakhane Mahallesi üzerinde yapılan uygulamada bir şahıstan 50 adet "Xanax " isimli uyuşturucu hap ele geçirilerek konunun gereği yapılmıştır.

• 29/09/2020 günü Pençe 2 ekibi olarak Halep Caddesi üzerinde yapmış olduğumuz uygulamada bir araç içeresinde üç şahıstan toplam 7 gr esrar maddesi 11 adet “Symra" isimli uyuşturucu hap ele geçirilerek, konunun gereği yapılmıştır.

• 30.09.2020 günü bir şahıstan 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ele geçirilmiş olup gerekli işlemler yapılmıştır.

• 30/09/2020 günü Balyoz 1 ekibi olarak 1 şahıstan 10 adet uyusturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmiş gerekli tahkikat başlatılmıştır.

• 30/09/2020 günü Balyoz1 ekibi olarak araç içerisinde bulunan 2 şahıstan 3 paket halinde daralı ağırlığı 5 Gr gelen kannobinoid maddesi ele geçirilmiş gerekli tahkikat başlatılmıştır.

• 30.09.2020 günü Pençe-2 ekibi olarak İzzetiye Mahallesi Derme sokak civarında yaptığımız şok uygulamada bir şahsın üzerinden daralı 12.52 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanım aparatı ile 2 parça extaci narkotik maddesi alınmış gerekli tahkikat başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız