Yakınca'da tartışma sonucu bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Pazar akşamı 20.00 sıralarında meydana geldi. Yakınca'nın Barguzu Caddesi'ndeki bir un fabrikası civarında, H.T. adlı şahıs, F.O. tarafından ateşlenen pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ayağından yaralandı. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, F.O. adlı şahıs bir otomobille olay yerinden kaçtı.
Olay yerinde 4 adet boş fişek bulunurken, araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, olaydan yaklaşık 2 saat sonra F.O. adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldılar. Olayın ailevi bir anlaşmazlıktan kaynaklandığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Bu arada, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısı 24.00 sıralarında, Aşağıbağlar Mahallesi Tepehan Sokağı'ndaki 2 katlı boş bir eve de, kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Polis, silahlı saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.
Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com