SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalı Tüfekle Vurulan Genç Öldü

Pompalı Tüfekle Vurulan Genç Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Bir otoparkta pompalı tüfekle vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Olay, Cirikpınar Mahallesi'ndeki bir oto parkın yazıhane bölümünde sabah saatlerinde meydana geldi. 16 yaşındaki Umut Sarıtaş, burada av tüfeğiyle vuruldu ve hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili 16 yaşındaki F.B.'yi gözaltına aldı. Yapılan araştırmalar ve güvenlik kamerası görüntüsünde olayın kazaen meydana geldiği değerlendirildi.

Çocuk Şubesi tarafından gözaltına alınan şüpheli F.B., mahkemece tutuklandı.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden Umut Sarıtaş, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda yapılan otopsiden sonra Malatya Şehit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yaklaşık bir hafta önce İnderesi Toki Bölgesinde pompalı tüfekle vurulan yaralı genç de biraz önce vefat etti maalesef
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ömer Faruk (1 yıl önce)
    Bu devirde kimseye güvenilmez. En yakınındaki Canına kast ediyor... kimseyle oturup kalkmayın.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • teksas (1 yıl önce)
    gün geçmiyor ki biri öldürülmesin yapanlar hep daha önceden bilinen kişiler
    %88
    %12
    Yanıtla