SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Poşette ve Otoda Esrar

Poşette ve Otoda Esrar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisi görünce otomobilden atılan poşetin içerisinden ve araç içerisinden 7 kilo 70 gram esrar maddesi ele geçirildi. 

Kale ilçesinde Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince oluşturulan kontrol noktasında durdurulan otomobilde bir poşetin atıldığı görüldü. Poşet ve araç içerisinde yapılan incelemede 7 kilo 70 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.Ö., E.Ö. ve Ü.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Bu arada, Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan incelemede ise H. B. B. ve M. M. B. isimli şahıslara ait 205 Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ele geçirildi ve bu şahıslar hakkında işlem yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız