SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Prim Açıklamıştık, Güzel Bir Prim Verdik Arkadaşlara"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, 1-0'lık Ankara Keçiörengücü galibiyetinin ardından stadın dışında gazetecilere yaptığı açıklamada uzun zamandır kendi sahalarında galip gelemediklerini hatırlattı.

Karşılaşmadan 3 puan aldıklarını aktaran Yaman, "Maçı kazandık, hocamıza ve futbolculara teşekkür ediyorum. İlk galibiyetimizi Malatya'ya ve taraftarlara hediye ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Maç öncesi primi açıklamıştık, güzel bir prim verdik arkadaşlara. Güzel mücadele ediyorlar, takımda birlikteliği sağladık. Çok güzel şeyler oluyor, inşallah Denizli maçını da alarak ligde kalmayı garantileriz." ifadelerini kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (1 yıl önce)
    Taner Hocam ,Yüreğine sağlık ,Adam gibi adamsın,yolunuz açık olsun,Türk futbolu sizin gibi düzgün spor adamları sayesinde başarılı olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (1 yıl önce)
    Başkanım ,Emeğinize sağlık, Allah bin kere razı olsun sizden,Malatyasporumuza başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Denizli maçını kazanıp nasıl ligde kalmayı garantiliyoruz acaba başkanım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Yeni yönetim cesaretle işe koyuldu.enkaz halindeki bir kulübü tekrar ayağa kaldırmak için tek başına mücadele ediyor.biz yine boş tribünlerle neyi hakettiğimizi bir kez daha gösterdik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Başkan doğruluğu yok sanki bu dediklerinizin sosyal medya ve malatya'da takımı tanıyıp bilenler emin olamıyorlar hakkınızda eski düşük başkandan sonra şeffaf olamama durumu devam ediyor görüntüsü veriyorsunuz bunun yanı sıra taraftara ve şehirede güven vermiyorsunuz. Bugün alınan galibiyete rağmen yeni nalatyaspor'un durumunun halen zor olduğunu yineliyorum. Bu takım o kadar borçla iflah olmaz.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    Herhangi bir baskan bulmak icin aylarca ugrasildi adam bir sekilde sahiplendi. 20 25 yasindaki tecrubesiz oyuncu grubuyla takim bir seyler yapmaya calisiyor. Seffafligi birak takim bu borcla maclara cikiyor en azindan umut veriyor ona sukretmek gerek bence ortada zaten bitmis bir kulup var belki bu adam ölüyü diriltir 2. Bir secenek yok cunku sahip cikan yok sahiplenene saygi duymak gerek.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yok işte sen taraftar gözüyle bakıyorsun bu işe ama işte o iş öyle değil. Adil gevreği allah'ta biliyor kulda biliyor takımı madden çökertmiştir .bitirmiştir. Hemde misliyle bitirmiştir ve bunları yolsuzluk yaparak şirketlerine para aktararak bitirmiştir. Ve her şey ayan beyan ortada daha başakşehir'e satılan youssef transferinde kulübe gelecek olan 2. transfer hakkında elde edilecek geliri bile 3 kuruş paraya satarak parayı şirketine aktarmıştır. Bunu aklınca kanunada uydurmuştur doğrudur ve bütün bunlarıda belli bir siyasi gücün yardımı ve desteğiyle yapmıştır. Şimdi soruyorum bütün bunlara rağmen bahsi geçen şahıs ve yönetimi hakkında gerekli tahkikatları yaparak mahkeme yoluna gitmişmidir ? Kulüp hesaplarıyla ilgili bu zamana kadar şeffaf olmuşmudur ? İddia ettikleri gibi kulübe bu zor zamanda sponsorluk vermeyenleri ve buna mani olanları açıklayarak iddialarını doğrulabilmişmidir ? Malatya sorumsuzlar şehridir ha dersen ki ağır konuşuyorsun sen kardeşim, sen nasıl malatyalısın ? Bende sana 20 yılda 2 kulüp birden batıran şehiri bu şehiri yöneten idarecileri örnek gösteririm. Malatya iflah olmaz ve olmayacaktır da kaç tane takım kurulursa kurulsun o şehirde kurulan her kulübün akıbeti de hep bir önce ki olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bazı yorumcu arkadaşlar sık sık eski başkanı neden mahkemeye verip hesap sormuyorlar diye serzenişte bulunuyrlar.Adam her türlü tedbirini almıç kılıfına uydurmuşda neyi mahkemeye verecekler. Geçin bunları önümüze bakalım.Bunları söyleyenlerin elinde hukuka verilebilecek somut delil ve belgeler varsa kişisel olarakta mahkemeye verebilirler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sen şükret!! Adil gevrek geçmiş hesapları kapatacak birini getirdi. Bu binayı yıkıp adil gevrek denen zatı da bu binanın altında bırakacak kayyuma ihtiyaç var
    %60
    %40
    Yanıtla