SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Görür: "Bölgede Daha Büyük Deprem Beklemiyorum"

Prof.Dr. Görür:
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremi değerlendiren deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, “bölgede daha büyük deprem beklemiyorum” değerlendirmesini yaptı.

AFAD Başkanlığının açıklamasına göre;  saat 03.25’de Elazığ il merkezinde meydana gelen deprem için bir değerlendirme yapan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, vatandaşların korku ve paniğe kapılmamasını vurguladı.

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından, “Sürek-Sivrice/Elazığ’da 4,7 deprem oldu. Deprem Hazar Gölünün güneyinde ve DAF zonu içerisinde. Son 2020 depremi de bu yörede olmuş belirli ölçüde Sivrice-Malatya arasını kırmıştı. Bu ve önceki depremleri düşününce bölgede daha büyük deprem beklemiyorum.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (1 yıl önce)
    Şu adamı konuşturmayın Malatya da büyük deprem bekliyordun ne oldu Sivrice Malatya arası kaç km
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Bingöl Tunceli Erzincan da olsa Elazığ Malatya ve çevre illeri etkilemezmi pazarcık Elbistan depremi birsürü yeri yıktı ve salladı uykum kaçıyor diyen sizdiniz Malatya depremi yaşamadı diyen sizdiniz daha nasıl yaşayacağız sustunuz!!!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mlx (1 yıl önce)
    Dayı deprem bingöl e doğru gidiyor, haberin olsun.
    %82
    %18
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.189 saniye